Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Skøn olie til håret

Glansfuldt og silkeblødt hår

Så har vi fået vores egen hårolie hos Forever. Og ikke en hvilken som helst hårolie! Denne her er helt speciel lækker og god, så også jeg, der ellers har meget vanskeligt og genstridigt hår, og aldrig har kunnet finde en hårolie, der kunne bruges i mit hår, er absolut vild med den. 


Nourishing Hair Oil indeholder en rig blanding af Aloe vera og seks botaniske olier. Håret får tilført fugt og bliver glansfuldt, samtidig med at hårolien modvirker krus og spaltede spidser. Helt fri for silikone. I stedet indeholder Nourishing Hair Oil plantebaserede, fornybare alternativer til silikone, der styrker håret og beskytter det mod slitage fra styling og friktion. Derudover giver rødbedeekstrakt håret en silkeblød fornemmelse og et sundt look. Den har en diskret, frugtagtig blomsterduft, og den fungerer godt sammen med Aloe-Jojoba Shampoo og Conditioner. - Du MÅ bare prøve det!

Lad Forevers Nourishing Hair Oil indgå i din hårplejerutine og få friske, glansfulde og silkebløde lokker.

Hvad adskiller Nourishing Hair Oil by Forever fra andre hårolier?⁠


Forever's Nourishing Hair Oil har en silikonefri, plantebaseret formel, der ikke vil tynge dit hår ned. Silikone sidder på toppen af ​​håret og hovedbunden, men absorberes ikke, hvilket kan efterlade en masse ophobning. I stedet får du i Nourishing Hair Oil silikonealternativer, der styrker dit hår og beskytter mod slitage fra bøjning og friktion.


Den indeholder også olier af høj kvalitet med lavere molekylvægt, der absorberes hurtigere i håret, i modsætning til fede olier, der har et større molekyle og tager meget længere tid at absorbere. Med disse naturlige olier og Aloe vera er Nourishing Hair Oil den perfekte tilføjelse til din hårplejerutine.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage