Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Tilfredshedsgaranti for din tryghed

Hos Aloe Vera Forever DK får du 90 dages tilfredshedsgaranti på alle produkter

Forever Living Products giver mig som selvstændig forhandler muligheden for at give dig som kunde hos mig 90 dages tilfredshedsgaranti. Det er en garanti, som jeg med glæde tilbyder alle mine kunder, der handler hos mig, fordi jeg vægter mine kunders tilfredshed højt, og fordi jeg så gerne vil have, at du som ny kunde giver produkterne en reel chance for at vise deres værd. Du skal ikke føle, at du køber katten i sækken, når du køber et nyt produkt hos mig.
Prøv det trygt - tilfreds eller gratis!  

En sådan garanti kan selvfølgelig kun tilbydes, fordi Forevers produkter er så unikke og meget virkningsfulde. Anvendes produkterne som tilsigtet, vil de allerfleste mennesker opleve den gode effekt. 

Giv ikke op for tidligt

Mange mennesker må f.eks. drikke Aloe Vera gel som kosttilskud hver dag gennem en længere periode ved anbefalet dosering, før den egentlige effekt opleves. Derfor vil det ikke være godt nok blot at give f.eks. 14 dages prøvetid, for så vil mange formentlig give op for tidligt, før de har mærket nogen forskel.

Der skal tid til med naturprodukter som f.eks. Forever's Aloe vera drikkegel og andre kosttilskud, eller hvis en ny hudplejeserie prøves, og det giver vi mulighed for med denne unikke 90 dages tilfredshedsgaranti. 

Er du i tvivl om, hvordan du skal anvende et produkt, som du har købt hos mig, for at få maksimal effekt, så kontakt mig på 23 30 71 99. Så tager vi en snak om det. Jeg træffes bedst hverdage 9-17.00.

Garantien gælder alle forbrugsprodukter

Forevers 90 dages kundetilfredshedsgaranti gælder alle Forevers produkter, som er købt hos mig som officiel Forever forhandler (Independent Forever Business Owner). Således ikke kun kosttilskuddene, men også hudpleje- og hårplejeprodukterne som f.eks. Aloe Vera Gelly, Aloe Propolis Creme, Forever Bright tandpasta, Aloe-Jojoba Shampoo, Aloe First, Aloe Ever-Shield Deodorant, Aloe Lips og skønhedspleje-serierne infinite by Forever™, Sonya™ Daily Skincare System og targeted skincare. Undtaget er alt merchandise.

Sådan gør du, hvis du ikke er tilfreds

Er du ikke tilfreds med et eller flere produkter, som du har købt hos mig (Aloe Vera Forever DK v/Lili Fisker), kan du inden 90 dage fra købsdato (= fakturadato), returnere den tomme/delvis tomme produktemballage samt fakturaen eller kopi af denne til mig, og derefter få pengene for selve produktet/produkterne retur, blot fratrukket forsendelsesomkostning (hvis varen er sendt til dig) samt værdi af evt. gave, som købet måtte have medført, såfremt gaven ikke returneres i ubrugt stand. 

Anfør dit MobilePay nr. eller bankkontonr., som beløbet skal refunderes til på fakturaen.

Du afholder selv evt. forsendelsesomkostninger. 

Husk at emballager (halvtomme såvel som tomme) samt faktura eller kopi af fakturaen SKAL være forhandleren i hænde senest 90 dage fra fakturadato.

Du finder forhandleroplysninger og adresse på din faktura eller nederst på denne hjemmeside. 

OBS! Har du ikke gemt faktura og produktemballage, kan du IKKE få penge retur.

Har du ikke købt produktet hos mig (Aloe Vera Forever DK v/Lili Fisker), skal du henvende dig til den forhandler, som du har købt det hos, såfremt du ønsker at benytte Forevers tilfredshedsgaranti. Det er kun forhandleren, som du har købt produktet hos, der kan refundere beløbet. 

SUNDHED FRA
NATUREN

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage