Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

21 år med sundhed og velvære

Jeg hedder Lili Fisker, og jeg er indehaver af Aloe Vera Forever DK og har været selvstændig forhandler for Forever Living Products - officielt benævnt som Independent Forever Business Owner - siden 2. oktober 2002. Jeg er 60 år, bor i Holstebro, gift med Hans, mor til Frida på 27 og Bjarke på 25 år.

Favoritprodukterne i vores husholdning er utallige og omfatter både kosttilskud og hudplejeprodukter. Skal der nævnes blot nogle få produkter, så må det være Aloe Vera drikken, Forever Marine CollagenAloe Propolis CremeAloe Cooling Lotion, Aloe Ever-Shield Deo, Forever Bright Toothgel og Aloe Lips, som vi absolut ikke kan undvære.

Kort om min baggrund

Jeg er uddannet i reklamebranchen og startede min egen reklamevirksomhed i 1995, da jeg ønskede at blive min egen chef og gå ned i tid (fra 50 timer til 37 timer!), så jeg kunne få tid til at blive mor. Det gik også fint, men det er klart, at min indkomst ikke var den samme, som da jeg arbejdede op til 50 timer om ugen som ansat.

Ekstra indkomst?

I 2002 blev jeg kontaktet af en reklamekunde, som præsenterede Forever for mig som en ekstra indkomst-mulighed. Jeg valgte at gribe denne fantastiske mulighed for at få suppleret min indkomst på en spændende og hyggelig måde i min fritid, hvor jeg kunne arbejde hjemmefra med unikke, højkvalitetsprodukter og søde kolleger, og samtidig forbedre min families sundhed og velvære, og det har jeg aldrig fortrudt et eneste sekund. 

Læs mere om min rejse med Forever >

I en række år har Forever været mit fuldtidsvirke. Jeg nyder min frihed til at vælge, hvad mine dage skal gå med. Fx nyder jeg meget, at jeg kan sove, til jeg vågner af mig selv om morgenen, at jeg har mulighed for at gå en tur i naturen, når jeg har lyst, og at jeg kan tage et par fridage eller en ferie lige præcis, når det passer mig. Og så at jeg bare skal op af trappen - så er jeg på arbejde!

Kunne du tænke dig at få en ekstra indkomst, og måske på sigt en uafhængig indkomst, så ring til mig på 23 30 71 99 og lad os tage en snak om mulighederne, send en email til info@aloeveraforever.dk eller udfyld kontaktformularen længere nede af siden, så kontakter jeg dig.

Sådan køber du produkter hos mig

Forever produkterne kan bestilles her i shoppen eller du kan bestille ved at sende en sms eller ringe til mig på 23 30 71 99 eller ved at sende en email til info@aloeveraforever.dk

Produkterne kan også købes ved produktlanceringer, beauty & wellness workshops, polterabends osv. og selvfølgelig er du altid velkommen til at kigge inden for hos Aloe Vera Forever DK, Skovbakken 9, 7500 Holstebro

Jeg har åbent på Skovbakken 9, når jeg er hjemme, så det er en god idé at ringe eller sende en sms til 23 30 71 99 i forvejen, så du ikke går forgæves. 

Booking af produktpræsentation eller beauty & wellness workshop på tlf. 23 30 71 99. Se også beautyforever.dk

Herudover formidles Forever Business Owner forhandleraftaler i mere end 160 lande i verden.

Kontakt mig

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage