Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

"Arbejd, når du har tid og lyst"

Min historie

En dag i april i 2002 fik jeg en opringning på mit daværende arbejde fra Grethe - en dame, jeg kun kendte som kunde i mit firma og aldrig havde mødtes med. Da hun præsenterede sig, var min første tanke derfor, at hun ønskede at få udført noget arbejde af mit firma. Men det var ikke tilfældet.

I stedet for spurgte hun mig, om jeg var interesseret i at høre nærmere om muligheden for at få en ekstra indkomst, som kunne passes ind sammen med, hvad jeg ellers lavede. Selvfølgelig sagde jeg ja tak til det, for det kunne da aldrig skade at høre om det. Hvem vil ikke gerne tjene flere penge?

Grethe fortalte mig om muligheden for at blive selvstændig forhandler hos Forever, men jeg kendte ikke noget som helst til network marketing eller til virksomheden, og jeg havde aldrig hørt om Aloe vera før, og jeg er absolut ikke sælger typen, så mit svar blev, at jeg ville tænke over det. Derfor sluttede samtalen derved.

En ny mulighed

Heldigvis gav Grethe mig endnu en chance. I september kontaktede hun mig igen, og denne gang med en invitation til at mødes, idet Grethe kom til min naboby, og jeg kunne få en fuld forretningspræsentation. Jeg sagde ja tak til at mødes.

I bagklogskabens lys er de 4 måneder, der gik fra opringningen i april til mødet i september, det i mit liv, som jeg har fortrudt mest. At jeg var så dum, at jeg ikke undersøgte med det samme, hvad denne fantastiske mulighed kunne give mig! Tænk, hvad jeg kunne have nået på de 4 måneder - i stedet for at gå rundt og være skeptisk over for noget, jeg ikke anede noget som helst om?

At beslutte mig for at prøve mulighederne med Forever af er den bedste beslutning, jeg har taget i mit arbejdsliv. Det har bragt mig så meget mere, end hvad jeg kan forestille mig, et job som ansat - eller selvstændig for den sags skyld - i andre brancher kan.

I dag er det bedste råd, jeg kan give dig, der overvejer at starte som forhandler hos Forever - BARE KOM IGANG - NU! Du har alt at vinde og absolut intet at miste - eller i hvert fald intet at miste, som er værd at holde på. 

What's not to like?

Du køber lækre, højkvalitets wellness, fitness og beauty produkter, som du erstatter med de produkter, du alligevel brugte i forvejen i din dagligdag. Du køber kun de ting, du selv ønsker. Du køber produkterne med rabat til dig selv. Du bliver oplært gratis. Og du tjener penge, hver gang du sælger produkter, og når du hjælper andre til at få en ekstra indkomst, hvis du også ønsker at bygge team. Jo dygtigere du bliver, jo flere penge tjener du. Ingen risiko. Hvorfor ikke bare komme igang?

Mere information?

Se videoen herunder og kontakt mig derefter via kontaktformularen, via email info@aloeveraforever.dk (husk at oplyse fulde navn, mobilnr. og by samt bedste træffetidspunkt, så ringer jeg dig op) - eller allerbedst på telefon 23 30 71 99 og få en fuld forretningspræsentation. Det er selvfølgelig uforpligtende og gratis.

Vær klar på en indledende telefonisk samtale, så vi kan få afdækket, om et samarbejde kunne blive aktuelt. 

Læs mere om at arbejde hjemmefra med Forever og leve af det >

Kontakt mig

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage