Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

To nye dufte fra Forever Living

Styrke og kærlighed i to nye dufte

De to nye (intro dec. 2023), fine dufte Forever Malosi Fine Fragrance og Forever Alofa Fine Fragrance ærer Forever Livings grundlægger, nu afdøde Rex Maughan, og hans dybe forbindelse med Samoa, deres folk og den arv, han efterlod der gennem sit arbejde og sin kærlighed til øerne.


De samoanske ord Malosi, som betyder styrke, og Alofa, som betyder kærlighed, er ord, der er indpodet i Forever's ånd af Rex, som ofte sagde "The power of Forever is the power of love."


Emballagen er designet med de kulturelle, traditionelle kunstværker, der repræsenterer betydningerne for Malosi og Alofa i tankerne.

Sofistikeret velduft med eksotisk inspiration

Essenserne er karakteristiske, sofistikerede dufte lavet med en nøje udvalgt kombination af botaniske ingredienser med inspiration fra Samoas tropiske strande og krystalklare vand og ikke mindst den gæstfrie kultur.


Forever Malosi™, en duft til ham, er en spændende krydret duft med varme trænoter, som bergamot og sandeltræ, blandet med forfriskende aromaer af cypres og citrus.

Forever Alofa™, en duft til hende, er en dragende, varm blomsterduft med bl.a. sød jasmin, en blød snert af sandeltræ og et strejf af citrus.

 

Mere information under Dufte i shoppen


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage