Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Cooling Lotion med kraftfuld, opfriskende fornemmelse

Afslapning og restitution

Lad altid denne kølende lotion komme dig til undsætning, uanset om du har arbejdet i haven, tilbragt dagen ved skrivebordet eller netop har afsluttet et hårdt træningspas. Med andre ord, når din krop og dine muskler har brug for at slappe af og genoprette sig selv.

Aloe Cooling Lotion er en særdeles værdig afløser for den tidligere så populære massagelotion, Aloe Heat Lotion, som udgik af Forevers sortiment i Europa i slutningen af 2022. Mange mener sågar, at den overgår Aloe Heat Lotion i effekt - men prøv den selv!

Sådan virker Aloe Cooling Lotion:

Aloe Cooling Lotion giver en øjeblikkelig kølende fornemmelse, der både beroliger og revitaliserer. En lang dag på kontoret eller en udfordrende træningssession kan trætte krop og muskler. Aloe Cooling Lotion hjælper kroppen til restitution og genstart.

Aloe Cooling Lotion er et must i din træningstaske, på dit natbord eller på dit kontor. Grib tuben og massér produktet på når som helst, du bare har brug for at tage en pause og for at give din krop en velfortjent pause. Nakke, skuldre, ryg, lænd, hofter, baller, knæ, lægge - alle steder, hvor det værker. Prøv dig frem! Med Aloe vera, msm, menthol og eukalyptus.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage