Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Hudplejeingredienser

Aloe vera har mange egenskaber - blandt de vigtigste i hudplejen er plejende, fugtgivende, blødgørende og transporterende. Derfor er Aloe vera hovedingrediensen i alle Forevers hudplejeprodukter med ganske få undtagelser. Men der indgår også mange andre nyttige ingredienser.


Her kan du læse om en række af de aktive ingredienser, som Forevers hudplejeprodukter indeholder - og hvad de gør godt for. 

ALLANTOIN er et naturligt stof, der udvindes af kulsukker-rod. Det har en god evne til at binde fugt og virke sammentrækkende, og det er en populær ingrediens i hudplejeprodukter på grund af dets beskyttende egenskaber. Da allantoin binder fugt, er det med til at genfugte huden og gøre den blød. Det er samtidig et mildt stof, der sjældent forårsager irritation, men som tværtimod virker både beroligende og nærende, hvilket gør ingrediensen ideel til tør og sart hud. 

Du finder Allantoin i bl.a. Aloe FirstAloe Moisturizing Lotionaloe activatorAloe Lips og protecting day lotion.ELASTIN er en vigtig naturlig byggesten i huden, der får huden til at være elastisk, fleksibel og glat. Man kan sammenligne det med en elastik, der strækkes ud og derefter genfinder sin form, når den slippes. Med alderen reduceres elasticiteten i huden og dermed også hudens evne til at genfinde sin form. Elastin er en af de ingredienser, der tilsættes hudplejeprodukter for at give et mere glat udseende.

Du finder elastin i bl.a. Aloe Moisturizing lotion.GLYCEROL har fantastiske fugtbevarende og blødgørende egenskaber. Glycerol spreder sig og danner en fugtbindende barriere på huden. Det rette fugtindhold på hudoverfladen er vigtigt for en velfungerende, elastisk og sund hud. Glycerol anses for at være en sikker og gennemprøvet ingrediens, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder.

Glycerol findes bl.a. i Aloe Vera GellySonya™ refining gel mask og awakening eye cream.KOLLAGEN er et naturligt fiberprotein, som størstedelen af huden består af. Hudens struktur påvirkes af kollagen, der både fungerer som byggesten og som lim. Fra ca. 25-årsalderen begynder kroppens naturlige produktion af kollagen at aftage og nedbrydes. En sund livsstil og en god hudpleje kan modvirke tidlige alderstegn. Brug derfor en god, fugtighedscreme med aktive ingredienser, eksempelvis kollagen, som en del af din daglige hudplejerutine.

Du finder kollagen i bl.a. infinite by Forever collagen complexawakening eye cream og Sonya™ soothing gel moisturizerNATRIUMHYALURONATHyaluronsyre findes naturligt i huden, ligesom kollagen og elastin. Natriumhyaluronat er en vandopløselig saltform af hyaluronsyre, der nemmere absorberes af huden, da molekylerne er mindre. Natriumhyaluronat har en stærk vandbindende evne, hvilket gør det til en af hudens vigtigste fugtgivere. Mængden reduceres med hudens aldring og dermed også hudens spændstighed og evne til at bevare fugt. Da natriumhyaluronat har en fantastisk evne til at give fugt i dybden og udglatte huden, anvendes ingrediensen i udvalgte hud- og ansigtscremer. 

Natriumhyaluronat findes bl.a. i awakening eye creamaloe bio-cellulose mask og Sonya™ Deep Moisturizing Cream.

TOCOPHEROL er måske bedre kendt som E-vitamin. Det er et fedtopløseligt vitamin, der anvendes i både kosttilskud og i hudplejeprodukter. Tocopherol fungerer som en antioxidant, der modvirker dannelsen af frie radikaler. Derved forhindres også for tidlig aldring af huden. Tocopherolets beskyttende evne forstærkes yderligere af C-vitamin (ascorbinsyre). Derfor er det normalt, at begge disse vitaminer indgår i hudplejeprodukter.

Du finder Tocopherol i bl.a. Aloe FirstSonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream og Forever Alpha-E Factor.VITAMIN C er nok den bedst kendte vitamin af dem alle, berømt for at bidrage til den normale funktion af dit immunsystem og modvirke træthed og udmattelse. Men vidste du, at dette vigtige vitamin også er vigtigt for dit kredsløb? Og at vitamin C bidrager til normal kollagen dannelse, som hjælper dine blodkar med at fungere normalt?

Vitamin C er en vigtig ingrediens i flere af vores hudplejeprodukter for dens plejende og beskyttende egenskaber mod de frie radikaler - bl.a. finder du det i firming serumrestoring crème, kosttilskuddet collagen complex, samt protecting day lotion SPF20 og aloe activator.


I  Forevers hudplejeprodukter indgår der mange ingredienser fra naturen. De fleste mennesker holder af, at produkterne er så naturlige som muligt. Men hvad gør de egentlig godt for i produktet?

Herunder er samlet en række ingredienser fra naturen, som du finder på ingredienslisterne.

SOLSIKKEOLIE er et blødgøringsmiddel, og det hjælper desuden huden med at bevare sin fugt. Olien er høj på omega-6 (linolsyre) fedtsyrer og vitamin E. Den opløser effektivt snavs og fjerner det forsigtigt fra huden. Udover sine anti-aldrende, fugtgivende egenskaber, er solsikkeolien også blødgørende og hudplejende. Du finder solsikkeolie i hydrating cleanser i infinite by Forever-serien.

ÆBLE. Aminosyre fra æble og frugtekstrakt fra æble har begge har store anti-aging egenskaber. I hudplejeprodukter hjælper æbleaminosyrer med at give en blød, lækker skum og fugte din hud. Efter afskylning vil dit ansigt både se og føles blødt og velplejet. Du finder disse ingredienser i hydrating cleanser

Og du finder faktisk også æble i Sonya™ refining gel mask og Sonya™ soothing gel moisturizer.GRANATÆBLE - hvilken superfrugt! Denne saftige, vitaliserende frugt fra Mellemøsten er en decideret guldgrube af lækkerier for huden. Granatæblet har længe været et symbol på langt liv, vitalitet og styrke. Anti-aldrende, fugtgivende og blødgørende - det er bare nogle få af dens superegenskaber. Du finder granatæble i restoring créme i infinite by Forever anti-aging serien.

AÇAI - disse mørkeblå bær er et kraftværk af vitaminer og mineraler, der hjælper med at forbedre hudens udseende. Og de indeholder dobbelt så mange antioxidanter som blåbær. Dit ansigt vil takke dig! Du finder også açai i infinite by Forever restoring créme.MÆLKESYREBAKTERIER er noget helt særligt. Der er mange forskellige sorter, hver med deres egne egenskaber. De er naturligvis fundet i gærede fødevarer som sauerkraut, yoghurt eller frisk høstet honning. Det er de små fætre, der har magt til at forvandle fløde til creme fraiche - er det ikke for vildt? 

firming serum i infinite by Forever-serien hjælper mælkesyrebakterier til at bevare maksimal fugt.

Otte milliarder af dem finder du også i et af vores mest populære kosttilskud, nemlig Forever Active Pro-B.MIKROALGER - disse skatte fra havet har evnen til at binde store mængder fugt og beskytte huden på samme tid. Brug produkter med mikroalger i dine hudplejeprodukter, som fx awakening eye cream, og du vil opleve en blød og gennemfugtet hud med mere glans. 

RØDBEDEEKSTRAKT er ikke kun godt for din krop, det virker også som små mirakler for din hud. Rødbedeekstrakt har fantastiske hudplejende egenskaber, og revitaliserer og nærer din hud. Du finder rødbedeekstrakt i awakening eye cream.


JERIKOROSE:
 At overleve i ørkenen er en stor udfordring. De vækster, der klarer det, har udviklet og tilpasset sig til at modstå ekstrem varme og tørke. Ikke så underligt, at Jerikorose bidrager med fantastiske fugtbevarende og fugtgivende egenskaber til din hud. 

VANDMELON, så sød og saftig at spise eller blande i en drik. Den indeholder også antioxidanten vitamin C og det hudplejende vitamin B6. Og væsken - i hudplejeprodukter giver det dig en fantastisk anti-aldrende effekt.

SNEBÆVERSVAMPE - dette er en svamp, du skal lære at kende! Denne lille fyr giver fugt til din hud. Konkubine Yang Guifei, som regnes for at være den smukkeste kvinde i kinesisk historie, brugte denne champignon til hendes ansigts- og kropspleje. Mere har man vist ikke brug for at vide. 

Du finder jerikorose, vandmelon og snebæversvampe i protecting day lotion SPF20.BAMBUSPULVER - først brugte vi den i møbler. Så i tøj. Nu ved vi, at bambus også er fantastisk i hudplejeprodukter. Bambuspulver har blide, men effektive udrensende egenskaber og efterlader din hud blød og frisk.

PAPAYA- OG ANANASENZYMERogså kendt som papain og bromelain, er stærke hudfornyende ingredienser. Passer til alle hudtyper, og giver en dyb, men mild eksfoliering. Efterlader din hud blødere og glattere med en levende glød.

Du finder bambuspulver, papaya- og ananasenzymer i smoothing exfoliator.LAKRIDSROD giver din hud en naturlig glød, og hvem vil ikke have det? Det udjævner din hudtone og har en lysnende effekt.

Mikroalger har en stor evne til at fugte huden og give den en fin glans. Denne skat fra havet er ekstra gavnlig for både tør og følsom hud.

Du finder lakridsrod og mikroalgerSonya™ illuminating gel.ÆBLE indeholder vitamin C, og giver din teint en naturlig glød. Denne helt fra haven giver din hud næring og forbedrer din hud.

RØDKLØVER er faktisk ikke en blomst, men en urt. Den har opstrammende effekt på din hud, og hjælper huden med at holde sin elasticitet og modstandsdygtighed.

Du finder æble og rødkløver i Sonya™ refining gel mask.


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage