Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Vera Gelly

Den historiske plante på tube


Med Forevers Aloe Vera Gelly får du den fine indergelé fra den mest potente Aloe-plante, nemlig Aloe Barbadensis Miller, i den fineste form - og handy på tube.


FORDEL LIGE NU: Skriv KUGLEPEN i ordrens kommentarfelt, når du bestiller Aloe Vera Gelly, så får du en gul Forever kuglepen GRATIS med i købet. Gælder så længe lager haves.


All-round produkt

Fra badeværelsesskabet til førstehjælpskassen og fra køkkenet til lejrpladsen - Aloe Vera Gelly er uundværlig, når huden har brug for ekstra pleje her og nu. Aloe Vera Gelly kan anvendes over hele kroppen så ofte, som det skønnes nødvendigt. Den absorberes hurtigt af huden, tilfører fugt, køler, blødgør og plejer. En plante med en lang historie

Brugen af Aloe vera er kendt igennem historien, og mennesker i mange forskellige kulturer har anvendt Aloe vera gelé direkte fra bladet til husbehov. 

Gennem årtusinder og i mange forskellige kulturer er Aloe vera'ens velgørende egenskaber blevet anvendt til husråd, så hos Forever er vi ikke de første, der er begejstret for denne gelé.

Man ved, at Hippokrates værdsatte Aloe vera, og den egyptiske dronning, den skønne Kleopatra, anvendte den flittigt i din daglige hudpleje. Hun ville helt bestemt have sat pris på Forevers Aloe Vera Gelly, som er så tæt på "planten", som det er muligt at komme, på tube.

Historisk set er en af de mest udbredte anvendelsesområder for Aloe vera, når huden er blevet for rød og varm. Også på vores breddegrader havde man ofte en levende Aloe-plante stående i vindueskarmen, og planten har været kendt under navnet brandplanten. 

Anvendelse af Aloe vera gelé

Listen over anvendelsesmuligheder er nærmest uendelig. Da Aloe vera bl.a. indeholder en stor mængde plantesaft, kan Aloe Vera Gelly bruges på tør hud til at gøre huden fugtig og glat igen. Den beroliger og plejer, samtidig med at den tilfører og bevarer fugten i huden. 

Har du fået et myggestik, så mindsker Aloe Vera Gelly kløen, og afkøler og beroliger huden, hvis solen har været for gavmild med sine stråler. 

Du kan også bruge den efter tatovering til pleje af huden, og efter barbering, når huden er ekstra følsom, til at genfugte huden. Og du kan bruge den under makeup på tør, skallende hud. For unge med uren hud er Aloe Vera Gelly også et hit.

Aloe Vera Gelly indeholder ikke fedt og parfume, og er derfor også velegnet som øjencreme. Sågar kan du anvende Aloe Vera Gelly som en fin hårgelé. 

Eller du kan lave en skøn ansigtsmaske - se to opskrifter til din egen hjemmelavede ansigtsmaske her >

Også professionelle behandlere bruger Aloe Vera Gelly

Frisører kan anvende Aloe Vera Gelly langs hårgrænsen før farvning og permanent for at beskytte huden. Kosmetologer kan anvende geleen efter voks og hårfjerning til at berolige huden. Tandlæger kan anvende Aloe Vera Gelly. Fodklinikken kan anvende produktet i fodbehandlingen. Og sådan kunne jeg blive ved.  

Man kan vel med rette sige, at Aloe Vera Gelly er det perfekte allround-produkt, der vil finde sin berettigelse i ethvert hjem, i enhver klinik og på enhver arbejdsplads - og selvfølgelig også for dig, der er på farten. 

Når du køber Aloe Vera Gelly her i shoppen medfølger automatisk et ark med anvendelsestips. Sommer som vinter!

SOM BALSAM
TIL LÆBERNE

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage