Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe vera drikken

De originale Aloe Vera gel drikke fra Forever Living Products

Den fineste og bedste Aloe vera drik på markedet, som plejer kroppen både indvendigt og udvendigt. Fås i fire smagsvarianter - alle med højest mulige indhold af Aloe vera samt C-vitamin, som bidrager bl.a. til at reducere træthed og udmattelse, til at beskytte cellerne mod oxidativ stress samt til immunsystemets normale funktion

Hvilken Aloe vera drik skal jeg vælge?

Der er højest procentdel ren Aloe vera i den gule, men vælg i første omgang den, du tror, du bedst kan lide. Vælg mellem den gule, rene Forever Aloe Vera Gel (originalen), den røde med tranebær og æble Forever Aloe Berry Nectar, den orange med fersken Forever Aloe Peaches eller den nye, lækre Forever Aloe Mango med blød eksotisk smag. Eller start med en Forever Combo Mini Tripak, hvor du får tre forskellige smagsvarianter, hver med 330 ml. Så kan du finde frem til din favorit.

Klik på billederne herunder for at læse mere om de enkelte varianter af gelen. Du kan også læse mere om Aloe vera drikken længere nede af siden. 


Hvor meget Aloe vera gel skal jeg drikke?

Det anbefales, at du drikker fra 40-120 ml om dagen. Enten på en gang om morgenen eller fordelt over flere gange ved måltiderne. Læs mere under fanebladet Anvendelse ved de enkelte drikke i shoppen.

Når du køber Aloe vera drik hos Aloe Vera Forever DK første gang, medfølger der desuden udførlig doseringsvejledning. 

Hvad gør Aloe vera godt for? Hvorfor skal jeg drikke det?

Din krop fortjener, at du giver den noget igen for at kunne køre som en velsmurt maskine - hver dag - hele livet!

Med Forevers Aloe vera geler får du en velgørende sundhedsdrik, der plejer kroppen både indvendigt og udvendigt, og som er op til 99,7% inderblads Aloe vera gel af højeste kvalitet

Vores Aloe vera drikke er rige på C-vitamin, som bidrager til at få det bedre både fysisk og mentalt.

Bidrager bl.a. til:

 • immunsystemets normale funktion
 • at beskytte cellerne mod oxidativ stress (forstyrrelse i balancen mellem frie radikaler og antioxidanter)
 • at mindske træthed og udmattelse

Til energistofskifte og nervesystem:

 • normal psykologisk funktion (hukommelse, koncentrationsevne, indlæring, ræsonnement og logik)
 • normalt energistofskifte (balance i forholdet ml. energiindtag og forbrænding)
 • normalt nervesystem (kroppens kommunikationssystem)

Til blodomløb, hud og knogler:

 • at øge kroppens optagelse af mineralet jern, der har betydning for bloddannelse og normal ilttransportnormal dannelse af kollagen, der har betydning for:
 • Blodkarrene
 • Knogler og brusk
 • Huden
 • Tænderne og tandkødet

Har du brug for mere specifik information om Aloe vera drikkene, såsom indholdsdeklaration, ernæringsindhold og opbevaringsvejledning, så kan du læse meget mere om dem i shoppen ved hvert enkelt produkt.


Aloe Vera planten


EU's lovgivning indeholder strenge regler for, hvordan ernærings- og sundhedsanprisninger må formuleres, for at der kan hæftes en sundhedsanprisning på et kosttilskud.

Grøntsagsplanten Aloe Barbadensis Miller, som vi hos Forever anvender til vores rene Aloe vera drikke, er en såkaldt botanical (planter og planteekstrakter), som endnu ikke har fået godkendte sundhedsanprisninger.

Prøv evt. selv at GoogleAloe vera planten eller Aloe Barbadensis Miller, hvis du ønsker mere indsigt i, hvad Aloe vera gennem årtusinder er kendt for mere specifikt at være gavnligt for - både indvortes og udvortes.

Vidste du forresten, at Forevers drikkegeler fås både enkeltvis og i 3-styks pakning samt i mini-udgaven med 330 ml enkeltvis, 3-styks eller 12-styks pakning?

Derudover finder du den dejlige drikkegel juice i kosttilskuds- og livsstilsændrings-pakkerne DX4, C9, F15 og Vital5


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage