Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Kan du rigtig godt lide Forevers produkter, men ville du ønske, at de var billigere? Det er der råd for!

Køb en personlig startpakke og få derefter 30% rabat på alt, hvad du køber

"Start Your Personal Use" pakken indeholder et udvalg af de mest solgte produkter fra Forevers sortiment til daglig brug. Det er de vigtigste kosttilskud, shakemix samt de mest populære hud-, hår- og kropsplejeprodukter. 

Efter at have købt startpakken, vil du få 30% rabat på alle Forever produkter, som du køber fremadrettet via dit ID-nr. - Ganske godt, ikke sandt?

START YOUR PERSONAL USE COMBO PAK

Ved oprettelse af ID-nr. koster startpakken kun kr. 3.645,80 ekskl. fragt.

Bemærk: Har du ikke alle pengene her og nu, så har du mulighed for at afdrage beløbet over nogle måneder via Walley.

• Med startpakken følger desuden som gave til dig produktkataloger, indkøbsnet, nogle små vareprøver, kvitteringsblok, kuglepen m.v.

• Du kan købe produkter til privat brug eller du kan vælge at blive forhandler. Det er 100% op til dig.

• Der er ingen købsforpligtelse og ingen gebyrer. Du betaler kun for de varer, du bestiller, samt fragt.

• Når du har fået dit ID-nr., så foregår bestilling i en webshop på tilsvarende måde, som når du handler i andre webshops. Det er akkurat lige så enkelt. Varerne bliver sendt med PostNord direkte fra Forevers lager - uden mellemled.

HUSK! Efter dette køb får du fremover - så længe du måtte ønske det - 30% rabat eller mere* på alle produkter, som du køber hos Forever Living via dit indkøbsnummer (FBO ID-nr.). 

*) Du har mulighed for at opnå endnu større besparelse, når Forever har særlige tilbud. Der kan også opnås bonusoptjening.

Har du spørgsmål til dette, eller er du klar til at få oprettet et indkøbsnummer, så kontakt mig (Lili Fisker) på 23 30 71 99, så hjælper jeg dig gerne. - Det tager ganske få minutter.

Vil du købe en startpakke eller har du spørgsmål til ovenstående, så udfyld formularen herunder, så ringer jeg så vidt muligt til dig inden for det tidsrum, du anfører, og så får vi oprettet ID-nr. til dig, såfremt du ønsker det. Bemærk: Mit mobilnr. er 23 30 71 99. Har du et andet ønske om tidspunkt, så skriv det under Evt. Besked.

KONTAKTFORMULAR
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage