Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Prisvindende flydende sæbe Aloe Liquid Soap
Prisvindende flydende sæbe Aloe Liquid Soap
Aloe Liquid Soap flydende sæbe med pumpe
Aloe Liquid Soap flydende sæbe fra Forever Living

Aloe Liquid Soap

187,00 kr.
Om fragt og levering
Varenummer: 633

Ren og skær hverdagsluksus

Den prisvindende flydende sæbe Aloe Liquid Soap kombinerer hudplejende Aloe vera og arganolie med naturligt rengørende stoffer, blandt andet fra kokosnød. Forkæl dig selv med en sæbe, der giver en dejlig ren og skøn fornemmelse uden at udtørre huden. 473 ml.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer

Til hvem?

Aloe Liquid Soap er velegnet til hele familien, også hvis man har sart hud. Den kan anvendes over hele kroppen og har en frisk og god duft, der ikke er for stærk.

Du får:

  • en effektiv og skånsom sæbe til enhver lejlighed
  • naturlige rengørende stoffer og en mild, frisk duft
  • hudplejende Aloe vera, arganolie, jojobaestere, agurk og arnikablomsterekstrakt
  • et drøjt produkt i en praktisk og hygiejnisk pumpeflaske

Sæbe: Et produkt med gamle aner

Den første sæbe lignede mere brun sæbe, og den ældste opskrift, der er fundet, er fra omkring 3000 f.Kr. I det gamle Egypten blandede man senere olier med aske, der blev formet til klumper og anvendt til rengøring. Det lyder mistænkeligt som sæbe, ikke sandt? Sæbe, der ligner den vi har i dag, blev først fremstillet i Mellemøsten omkring 500 e.Kr. – og selv om man i perioder prædikede om det syndige i at anvende sæbe og vand, så var sæben kommet for at blive.

Milde og plejende ingredienser

Sæbe er noget, alle bruger hver dag, flere gange om dagen. Det er derfor vigtigt at vælge et produkt, der ikke udtørrer huden, men rengør skånsomt, plejer og hjælper til at bevare fugten. Vores egen Aloe vera er med sine hudplejende egenskaber det perfekte fundament for Aloe Liquid Soap.

Giver et rent og silkeblødt resultat

Sæben indeholder naturligt rengørende stoffer fra kokosnød og flere hudplejende ingredienser. Blandt ingredienserne er arganolie, en let olie, der hurtigt absorberes af huden og giver den en blød fornemmelse, men også jojobaestere, agurk og arnikablomsterekstrakt. Alt i alt får du en rigtig dejlig sæbe med en frisk og god duft, der ikke er for stærk.

Forkæl dig selv med lidt mere hverdagsluksus

Aloe Liquid Soap er mild nok til at kunne anvendes over hele kroppen, også hvis man har sart hud. Sæben giver et silkeblødt skum og efterlader huden med en luksuriøs ren og dejlig fornemmelse. Aloe Liquid Soap kommer desuden i en praktisk og hygiejnisk pumpeflaske, der både er velegnet i brusebadet og ved håndvasken. Mange køber dyre cremer, men tænker ikke nærmere over, hvilken sæbe familien bruger. Forkæl dig selv med en bedre sæbe – og mærk forskellen. Hverdagsluksus, når det er allerbedst!

Aloe Liquid Soap fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Tryk en lille smule Aloe Liquid Soap ud i våde hænder. Arbejd nænsomt et skum op, og vask rent. Aloe Liquid Soap kan anvendes over hele kroppen. Skyl grundigt efter.

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Propanediol, Cocamidopropyl Betaine, Arnica Montana Flower Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Hydrolyzed Jojoba Esters, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Methyl 2-Sulfolaurate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Disodium Cocoyl Glutamate, Hydroxyacetophenone, Glycol Distearate, Disodium 2-Sulfolaurate, Potassium Sorbate, Laureth-4, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Citric Acid, Glycerin, Caprylyl Glycol, Ascorbic Acid, Parfum, Benzyl Benzoate, Linalool, Benzyl Salicylate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Sorbic Acid.

Bemærk, at indholdet kan ændres, og at det altid er oplysningerne på pakningen, der gælder.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage