Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Solskolen

Pas på din hud i solen

Peeling

Ved regelmæssigt at skrubbe hudrester og snavs væk, får man en hud, der føles, og er, ren og frisk. Husk dog, at ansigtshuden er sart og tynd sammenlignet med resten af kroppen, så benyt en finkornet peeling. Fordi ansigtshuden er sart, behøver man ikke peele den så tit. 1-2 gange om ugen er nok. Jeg anbefaler Forever Aloe Scrub til peeling af både ansigt og krop. Ønsker du en finere peeling til ansigtet, anbefaler jeg smoothing exfoliator


Fugt

Tør hud bliver lettere rynket og slap. Vask ikke for ofte, det udtørrer huden. Tør forsigtigt. Det er bedre at duppe huden tør end at gnubbe med et håndklæde. Tilfør desuden fugt til huden, før den er helt tør, så opnår du den bedste effekt.

Til kroppen anbefaler jeg Aloe Body Lotion efter solbadning, eller Aloe Vera Gelly, hvis du er blevet rød. Og jeg kan varmt anbefale dig aloe bio-cellulose mask til ansigtet - det giver masser af fugt efter en dejlig dag i solen. 


Sund mad

Du bliver, hvad du spiser. Det gælder også din hud. Prøv at spise sundt og drikke meget vand. Så hjælper du dig selv til at blive dit smukkeste jeg.


Ansigtsmassage

Frisk din grå og trætte hud op med lidt skøn massage. Brug fingerspidserne, og massér ikke for hårdt. Det må på ingen måde gøre ondt. Massage øger blodcirkulationen og gør huden frisk og rosenrød.


Hvorfor bliver huden forbrændt?

Når huden udsættes for solens UV-stråler, danner den farvepigmentet melanin for at beskytte sig selv. Melanin er altså kroppens naturlige beskyttelse mod solen, og huden kan selv klare en vis dosis sol. Men jo længere tid du opholder dig i solen, og afhængigt af hvor stærke solens stråler er, desto større er risikoen for at blive forbrændt.


Er det farligt at solbade?

For meget er ikke godt, men vi har brug for lidt sol, for at kroppen skal kunne producere D-vitamin og for at have det godt. Ofte er det nok med 15 minutter i solen i døgnet.


Hvordan ved jeg, hvornår jeg skal beskytte mig mod solen?

Første tegn på, at huden ikke kan klare mere sol, er rødmen og sviden. Du kan også få soleksem og blærer. Ofte viser symptomerne sig først nogle timer senere, så tænk forebyggende for at undgå skader.


Hvordan beskytter jeg mig mod solen?

Hvis du opholder dig i solen, uanset om du solbader eller laver andre ting, så smør hele kroppen ind i solfaktor. Jeg anbefaler Aloe Sunscreen med SPF30. Husk også de lumske steder, som ørerne og fødderne. Gentag hver anden/tredje time, og smør dig ind igen, hver gang du har været i vandet.

Hvis solen er meget stærk, bør du tildække dig med tøj eller opholde dig i skyggen, til den bliver lidt mildere. Du kan også gøre som i mange sydlige lande: tage en siesta midt på dagen!


Tips! Undgå rynker – brug en kasket eller en stor solhat, så du ikke får så meget sol direkte i ansigtet.


Man behøver vel ikke solfaktor, hvis der er overskyet?

Man kan faktisk godt blive forbrændt, selv om solen ikke er fremme. UV-strålingen kan gå igennem skyerne, så vær forsigtig, selv på en halvskyet dag.


Hvad betyder SPF?

Solbeskyttelsesfaktoren, SPF, angiver, hvor mange gange længere man kan opholde sig i solen med solfaktor i forhold til uden. Vores Aloe Sunscreen har SPF 30, hvilket betyder, at en tredivtedel af solens UV-stråler når din hud. Du kan altså opholde dig i solen 30 gange længere i forhold til, hvis du ikke havde smurt dig ind.


Tips! En let peeling fjerner rester af solcreme om aftenen. Men undgå at skrubbe huden om morgenen, før du går ud i solen.


Hvad betyder det, når der står, at produktet er vandfast?

Ifølge europæisk standard skal du kunne bade to gange i 20 minutter (eller fire gange i 20 minutter ved ”ekstra vandfast”) og stadig bevare mindst 50% af den oprindelige solfaktor. Det betyder altså ikke, at du har samme beskyttelse mod solen, som før du gik i vandet, så smør dig altid ind igen efter en dukkert.


Har børn brug for kraftigere solbeskyttelse end voksne?

Børns hud er mere sensitiv end voksnes. Først i teenageårene bliver huden kraftigere og tåler solens stråler bedre. Husk at bruge høj SPF til børn. Aloe Sunscreen™ med SPF 30 er velegnet til de fleste børn. De helt små kan med fordel placeres under en parasol, og til de noget større og mere livlige krabater er solhat og langærmet bluse et godt supplement.


Kan jeg solbade så meget, jeg vil, hvis jeg bruger solcreme med høj SPF?

Nej, det kan du ikke. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man tager en pause i solbadningen, tager tøj på og opholder sig i skyggen. 


Er solen kraftigere ved stranden?

Ja, men ikke fordi vandet reflekterer strålerne, men fordi der ofte er skyfrit. Solen er kraftigere ved en strand med fri horisont. Derudover reflekterer vandet 10 procent af UV-strålerne, så du kan blive rigtig forbrændt, når du bader.


Hvad er forskellen på kemiske og fysiske solfiltre?

Fysiske filtre bliver liggende på hudens overflade og trænger ikke ind i huden. Solcreme med fysiske filtre har derfor lav risiko for allergi. I solcreme med kemiske filtre optager molekylerne i filtrene UV-strålerne og forvandler dem til ufarlige stråler. Både kemiske og fysiske filtre giver en god beskyttelse mod solens stråler.


RIGTIG GOD FORNØJELSE I SOLEN!

Se video om Aloe Sunscreen™

I videoen viser Forever Livings produktudviklingschef Holly Stout, hvordan du får mest glæde af Aloe Sunscreen™.


Har du spørgsmål, er du velkommen til klikke på chat-funktionen i højre nederste hjørne eller kontakte mig på tlf. 23 30 71 99.

Tryg og glad i solen!

ALOE VERA
SOLBESKYTTELSEFRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage