Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Sunscreen™

Beskytter mod solen og plejer huden

Aloe Sunscreen™ beskytter mod både UVA- og UVB-stråling og har solbeskyttelsesfaktor 30, men det er ikke det hele. Aloe vera er hovedingrediensen, som blødgør, fugter og plejer huden. Solcremen indeholder også antioxidanterne vitamin C og E for at beskytte huden mod ældning og solskader. 

Aloe Sunscreen™ SPF 30 er det sikre valg, når du skal vælge solcreme - en moderne solcreme, der fuldt ud opfylder tidens krav til både sikker solbadning for dig og hensynet til bio/havmiljøet.

En dag i solen kan udrette mirakler for krop og sjæl. Med Aloe Sunscreen™ kan du nyde din tid i solen med beskyttelse mod både UVA og UVB stråling. Den cremede formel gør samtidig din hud lækker, sommerligt duftende og fugtet. Bliv lækkert solbrun, ikke forbrændt!

Sikker i solen

Aloe Sunscreen™ får din hud til at føles blød, fugtet og med en frisk duft af sommer og et strejf af kokos. Lær denne solcreme godt at kende - jeg tror, at du bliver fan!

Aloe Sunscreen™ er uden silikone samt uden oxibenzone og octinoxate, der kan blege koralrev, og som derfor ikke er tilladt at anvende i solcremer i nogle områder i verden (f.eks. Hawaii).

Aloe vera solcremen Aloe Sunscreen™ anbefales til såvel børn som voksne. 

SOLSKOLEN kan du få svar på en lang række spørgsmål vedr. solbadning. Eller læs videre om Aloe Sunscreen™ herunder.

Det er dejligt at være i solen, men det er farligt at blive forbrændt

Selvfølgelig er det skønt, når solen endelig for alvor titter frem, og at blive flot brun er noget, mange drømmer om. Men det er knap så sjovt at blive rød og solskoldet, og endnu værre at få hudkræft, som kan være fremkaldt af for meget sol, så derfor er god solbeskyttelse uhyre vigtig.

Virksomme solfiltre og vitaminer

Aloe Sunscreen™ indeholder både kemiske og fysiske solfiltre for optimal beskyttelse. De fysiske solfiltre, titandioxid og zinkoxid, lægger sig som en tynd hinde oven på huden, og reflekterer og filtrerer derved UVA- og UVB-stråler væk.

De kemiske solfiltre trænger ind i det øverste hudlag. Når UV-strålerne rammer huden, absorberer de kemiske filtre UV-strålingen, så UV-strålerne ikke når ned i de nedre hudlag og forårsager skade. De kemiske solfiltre kan ikke ses på huden og virker derfor som en usynlig beskyttelse.

Tocopherol (E-vitamin) og ascorbinsyre (C-vitamin) virker beskyttende mod de skadelige, frie radikaler, der bl.a. dannes netop ved UV-stråling. 

Hvad gør UVA- og UVB-strålerne?

UVA-stråler trænger dybt ind i huden og kan bidrage til for tidlig aldring. De kan også give rynker og pigmentforandringer. UVB-stråler er primært dem, der gør huden solbrændt - eller forbrændt.

Ekstra vandfast solcreme, der ikke skader havmiljøet

Bruger du lige så meget tid i vandet som på land, når du tager på stranden eller til poolen?

Aloe Sunscreen™ solcremen er ekstra vandfast, så slap af og nyd vandet lige så meget du vil - uden at blive forbrændt. Solcremen beholder nemlig sin beskyttende virkning i op til 80 minutters ophold i vandet.

Og når vi taler om vandet, så er det vigtigt at pointere, at Aloe Sunscreen™ ikke indeholder ingredienserne oxybenzone og octinoxate, der er skadelige for havmiljø og korallerne.

UV-stråling - også når det er overskyet

Det er ikke kun om sommeren, og når solen skinner fra en skyfri himmel, at det er vigtigt at bruge en creme med solfaktor. Man kan blive solskoldet, selvom det ikke er solskinsvejr. UV-stråling kan passere gennem skyer, så pas på og beskyt din hud selv på en overskyet dag. 

Beskyt huden hele året

Vintersolen skader også huden, og UVA-strålerne går endda gennem vinduesglas. Sidder du meget ved et vindue eller i en bil i løbet af dagen, udsættes huden altså for disse stråler. Solbeskyttelse er derfor en meget vigtig komponent i din daglige hudplejerutine, året rundt. Forevers dagcreme protection day lotion har solfaktor 20, hvilket er ideelt til din daglige hudplejerutine på de dage, hvor du ikke er i direkte sol i længere tid.

Hvilken solfaktor skal man bruge?

Som grundregel skal du vælge en høj faktor, hvis du er lys i huden. Forevers Aloe Sunscreen™ med faktor 30 er derfor velegnet til langt de fleste danskere, både børn og voksne, og særdeles velegnet, hvis du har sart hud, der let bliver rød, knoppet eller kløende i solen.

Mange har tendens til at vælge en lav faktor, fordi de gerne vil være hurtigt brun, men det er en farlig beslutning. Det føles måske som om, at det tager længere tid at blive brun med en faktor 30, men det er bedre for huden, og farven bliver jævn og fin og sundere at se på. Har du anvendt en god peelingcreme som fx Aloe Scrub, før du solbader, så holder farven også længere. 

Vidste du, at solfaktor er en slags tidsindikator?

Solbeskyttelsesfaktoren, SPF, indikerer, hvor meget længere du kan blive i solen sammenlignet med ingen beskyttelse overhovedet, før huden bliver rød. 

Hvis du bruger beskyttelse SPF 30, vil kun en 30. del af UV-strålingen nå din hud. Det betyder, at du kan blive i solen 30 gange længere uden at blive rød. 

Du får en smukkere, mere jævn farve - uden at blive rød først og uden den skadelige effekt fra UVA og UVB strålerne.

Solcreme året rundt?

Uanset hvilken hudtype du har, skal du beskytte din hud mod solen. Aloe Sunscreen™ har SPF 30 og beskytter dig mod både UVA og UVB stråler. En rigtig god ven hele sommeren. Og hele året. Og du skal selvfølgelig også huske solcreme på skiferien!

De skadelige stråler

Solens stråler er skadelige for alle, - også personer, der kan opholde sig længe i solen uden at blive solskoldet - derfor er det bedste råd, at alle skal smøres ind, og man skal være omhyggelig med at få cremen fordelt på hele kroppen, hvor solens stråler vil ramme. En enkelt tube Aloe Sunscreen™ til hele familien rækker ikke hele sommeren. Bruger man for lidt, er beskyttelsen ikke optimal. Er man først blevet rød, er skaden sket.

Det tilrådes at smøre sig ind ca. hver anden time, fordi man sveder cremen ud. Og med mindre man tørrer i solen, så skal man smøre sig ind efter badning, også selv om solcremen er vandafvisende, for hvis man tørrer sig med et håndklæde, bliver en del af solcremen tørret af.

Sådan bruger du Aloe Sunscreen™

Brugsvejledning: Påføres jævnt 15-20 minutter før opholdet i solen påbegyndes.

Prøv evt. først på et lille hudområde for at undgå uønskede reaktioner (selvom produktet er meget hudvenligt, kan der være personer, der ikke kan tåle en eller flere af ingredienserne). 

Aloe Sunscreen™ anbefales til børn. Børn under 1 år bør dog ikke bruge solbeskyttelsesprodukter, men beskyttes i stedet med tøj og solhat.

Gentag påsmøringen hver 2. time og efter ophold i vand. Solbeskyttelsen nedbrydes af salt og sved, så selvom Aloe Sunscreen™ er ekstra vandfast, så bliver beskyttelsen mindre efter ophold i vand, og ønsker du optimal beskyttelse, så skal der gensmøres hver 2. time, hvis du sveder eller er i vand.

Hvis du synes, at solcremen er svær at smøre ind, og at huden bliver hvid, så er det, fordi du bruger FOR MEGET solcreme. Aloe Sunscreen™ er utrolig drøj i brug. En lille mængde svarende til en ært solcreme er passende til en voksen underarm.

Det fysiske filter indeholder zinkoxid, der reflekterer solens stråler, danner en hvid belægning på huden, når du først påfører cremen. Smør cremen omhyggeligt ind, - en lille mængde af gangen - til huden har absorberet cremen helt. 
Har du påført passende mængde solcreme, så kan det smøres helt ind på få sekunder, og det hvide forsvinder for øjet. 

TIPS! Det ekstra gode er, at fordi den gør huden hvid i et kort øjeblik, så kan du se, hvor du har fået smurt cremen på. Derefter forsvinder det hvide og efterlader huden blød, lækker og uden at fedte. 

Hvor længe kan en Aloe Sunscreen™ solcreme holde?

For at være sikker på, at en solcreme virker optimalt, skal den helst bruges samme sæson, som man har åbnet for tuben. Bakterier er med til at ødelægge solbeskyttelsesfaktoren, og har man haft en solcreme med på stranden eller poolen, eller haft den liggende et andet varmt sted, holder den ikke særlig længe. 

Ligger tuben mørkt, køligt og uåbnet, kan den godt holde længere tid. 

Tips til at få en flottere solbrun farve

Det øverste hudlag er døde hudceller, der lidt efter lidt forsvinder, når du går i bad. Vil du gerne bevare din solgyldne glød så længe som muligt, så skal du bruge en god scrubcreme, som f.eks. Aloe Scrub™, før du starter solbadning. Derved peeler du de døde hudceller væk, og den brune farve holder væsentlig længere. 

Renskrubbet!

KLAR TIL
SOLBADNING

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage