Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Aloe Scrub™

Perlende peeling

Forever Aloe Scrub er en eksfolierende creme til dybderengøring af huden. Med sin kombination af frisk stabiliseret Aloe Vera gel og fine, runde, mikro-små perler af ren jojobaolie er Aloe Scrub skånsom nok til dagligt brug, hvis det ønskes, for at rense huden for snavs, der er trængt ind i porerne.


Huden bliver klar, og dens cellefornyelsesproces fremmes. Med sin blide peeling forhindrer Forever Aloe Scrub også udtørring og anden skade, der kan være forårsaget af syntetiske renseprodukter.

Forever Aloe Scrub kan påføres overalt på kroppen, også i ansigtet.

Forever Aloe Scrub™ har modtaget bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.


Fjerner de døde hudceller effektivt, men skånsomt

Ved at udvinde de fine små "perler" af ren jojoba-olie og forene disse med gelé fra naturens mest alsidige plante, Aloe vera, der er blevet stabiliseret for at bevare sin fulde kraft, har Forever formået at skabe en forbløffende hudrenser, der er utrolig mild.

Dens formål er at skrubbe de døde hudceller, der lukker hudens porer og skjuler hudens udseende, væk fra hudoverfladen - uden at udtørre og skade huden, som det kan ske med eksempelvis knuste abrikoskerner eller syntetiske ingredienser. Slibemidlet i Forever Aloe Scrub er således de naturlige jojobakorn. Andre betydelige ingredienser er overflademidler og blødgørere. 

Sådan bruger du Forever Aloe Scrub

Forever Aloe Scrub påføres på fugtet/våd ansigts- eller kropshud og masseres ind med våde fingerspidser i to til tre minutter med cirklende bevægelser. Vær omhyggelig med at undgå øjnene. Tilsæt mere vand om nødvendigt. Skyl omhyggeligt og frottér huden tør med et rent, blødt håndklæde.

Optimal brug er min. 2-3 gange ugentligt. 

Tips: Forever Aloe Scrub anvendes med fordel i brusebadet, da det derved er nemmest at skylle de små mikro jojoba-perler af. 

Når du køber Forever Aloe Scrub her i shoppen medfølger automatisk et ark med anvendelsestips. 

Start på en frisk!

NULSTILLING

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage