Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

F15 kost- og træningsprogram

Sund og i form med Forever F.I.T. F15

En sund livsstilsændring med varige resultater kræver stor tålmodighed og et overskueligt og enkelt program, som hjælper dig med at få det absolut bedste resultat ud af din kost, træning og kroppens udgangspunkt for at kunne nå dine mål. 

F.I.T. er en forkortelse for Foundation, Inspiration, Transformation. Forever F.I.T., som består af fire programmer - DX4C9F15 og Vital5 -, er skabt for, at du kan få den hjælp, du har brug for, for at etablere, udbygge og opretholde en sundere livsstil, hvor der tages højde for både kost og træning. 

På denne side er der fokus på F15 kostvejledning- og træningprogrammet.

I videoen her fortæller jeg om Forever F.I.T.-serien med særlig fokus på F15-programmet.


Hvilken F15 passser til mig?

Er du i tvivl om, hvilket F15-niveau, der passer til dig, så er du velkommen til at kontakte F.I.T. vejleder Lili Fisker på 23 30 71 99 og få en snak om det. 

Indholdet i F15-pakken

Med hver F15 boks får du 2 stk. Forever Aloe Vera Gel (2 liter), der er 99,7% ren gel af den fineste, håndhøstede Aloe vera. Der er til 15 dage i de to liter gel.

Forever Fiber med 30 portionspakninger. En portion giver dig 5 gram kostfibre, men kun ganske få kulhydrater og kalorier. Der er til 30 dage.

Forever Therm er et kosttilskud med fuld fokus på styrke og forbrænding. Den indeholder 8 vitaminer, bl.a. C-vitamin, B2, B12 og pantotensyre, der alle bidrager til et normalt energistofskifte og til at mindske træthed og udmattelse. Forever Therm indeholder desuden ekstrakt af både grøn te, kaffe og guarana. Der er til 30 dage.

Forever Ultra giver dig en lækker shake med sojaprotein af høj kvalitet samt en række vigtige vitaminer og mineraler. Rig på næring og fattig på kalorier. Er både velegnet som erstatning for et måltid under vægtkontrol og som mellemmåltid, proteintilskud eller efter træning. Du kan vælge mellem Forever Ultra Vanilla eller Forever Ultra ChocolateDer er til 15 måltider i en pose.

F15 produktbrochuren (vejledning/guide/håndbog)

I hver F15 boks medfølger en 48 siders brochure/håndbog med al den information, som du har brug for om begge trin - eller faser, om du vil - på de respektive niveauer. 

Denne guide er det eneste, der er forskelligt indholdsmæssigt i boksene. 

F15 brochurerne, der passer til det enkelte niveau, er kun tilgængelig ved køb af en af de respektive F15 pakker. 

Træningsvideoer til F15

Som væsentligt element i F15-programmerne er træning, som øges i intensivitet og sværhedsgrad, efterhånden som du bliver klar til det. I håndbøgerne, der følger med i boksene, får du en dag-for-dag træningsplan.

Start med Beginner, bevæg dig videre til Intermediate og siden hen til Advanced, eller spring direkte ind på et højere niveau, hvis du i forvejen er vant til at træne.

Der er en video, hvor du ser, hvordan du varmer op og køler ned. Og der er videoer for hvert enkelt træningspas. Videoerne gør det nemmere for dig, når du skal lære øvelserne, som passer til de forskellige niveauer i F15. 

Alle træningspas kan udføres, lige når det passer dig - hjemme foran computeren eller TV'et eller i et fitnesscenter. 

På Forever F.I.T. Youtube-kanalen kan du følge hele træningsprogrammet fra start til slut. Du har adgang til FIT Youtube-kanalen døgnet rundt, når du ønsker at træne.

Videoerne er med engelsk tekst og tale. Forstår du ikke engelsk, vil du dog stadig kunne følge med ved blot at kopiere, hvad personerne på videoerne gør. 

99 dage med Forever F.I.T app

Og for at det ikke skal være løgn, så har du faktisk også gratis adgang til Forever F.I.T. app, som du kan downloade, hvor du plejer at downloade apps til din mobiltelefon eller tablet. 

På appen kan du arbejde dig gennem hele F.I.T. serien fra C9, over F15 Beginner, Intermediate og Advanced på 99 dage - og derfra gå videre til Vital5, som er programmet for dig, der vil have det ypperste inden for kosttilskud hver dag. 

Et spændende værktøj, der giver dig overblik over både din kost, kosttilskud og træning på alle niveauer. God fornøjelse!

Øvrige pakker

Du kan læse mere om de enkelte sampakninger på flg. links:

Har du spørgsmål om F15 eller andre produkter fra Forever Living, er du altid velkommen til at kontakte FIT vejleder Lili Fisker på 23 30 71 99 eller via email til info@aloevera4ever.dk

Du kan også læse om DX4, C9 og F15 her >

Selvforkælelse!

SKØN PLEJE AF HUDEN

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage