Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Fiber™

Portionspakninger med fibertilskud

Forever Fiber™ understøtter en sund fordøjelsesfunktion. I praktiske portionspakninger. Forever Fiber™ indgår i Forevers F.I.T. programmer C9 og F15 som en del af kosttilskudspakkerne, men kan også købes separat.

  • Opløses hurtigt
  • Mild smag (næsten smagløs)
  • Vegetarvenlig
  • Veganvenlig
  • Glutenfri

Gode kostfibre til fordøjelsen

Har du svært ved at spise nok fibre i hverdagen, så er hjælpen nær. En portionspakning glutenfri Forever Fiber giver dig 5 gram kostfibre - og meget få kulhydrater og kalorier.

Kostfibre er meget vigtige for os for at opretholde en normal fordøjelse. Det ved de fleste, men mange spiser alt for lidt i deres daglige kost.

Forever Fiber er pakket i smarte portionspakninger, som er nemme at have med sig, så du altid kan få dit fibertilskud, også på ferier, hvor det kan være særligt vigtigt at tænke på at holde maven i god form, da man oplever andre madkulturer.

Får du fibre nok i din dagligdag?

En passende mængde kostfibre for voksne er ca. 25-35 gram om dagen. Du finder kostfibre i levnedsmidler som frugt, grøntsager og rodfrugter, ærter, bønner og linser, samt fuldkornsprodukter, gryn, pasta og fuldkornsris. Men for mange mennesker er det vanskeligt at spise nok.

Forever Fiber er et glutenfri kosttilskud, som er nemt at supplere med, selv for personer, der har allermest travlt i deres hverdag, som ikke kan spise ret meget, eller som er kræsne. 

Det er et vandopløseligt fiberpulver med en mild, neutral smag, - næsten smagløst - som blot blandes i et glas vand eller anden væske, fx frugtjuice eller Forever Aloe Vera Gel, eller det kan strøs på morgenmaden, f.eks. på A38 eller yoghurt.

"Hvordan anvender jeg Forever Fiber?"

Fiberpulveret fra en portionspakning hældes i et tomt glas, hvorefter der påfyldes postevand eller vand fra flaske. Du kan godt hælde vandet i først, før du tilsætter pulveret, men min erfaring er, at det lettest opløses, når du tilsætter vandet EFTER, at du har tilsat pulveret.

Der røres derefter rundt med en ske rundt til pulveret er opløst - eller ryst flasken, hvis du blander det i en flaske vand, til pulveret er helt opløst.

Du kan også blande Forever Fiber i varme drikke, f.eks. en kop the, eller du kan strø fiberpulveret på din mad eller blande det i dit bagværk. 

Der er 30 sticks (portionspakninger) i en pakke Forever Fiber™. Hver stick indeholder 5 g kostfibre udvundet fra majs, kun 0,7 g kulhydrater og kun 10 kcal.

Læs mere om F.I.T. programmet på dinfitvejleder.dk >

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage