Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Vital5™

Den lige vej til større velvære

Det kan være svært at træffe sunde valg hver dag. Nøje udvalgte kosttilskud kan være et godt supplement for at opnå balance. 

Vital5 er en smart basispakke, der gør vejen til velvære i hverdagen lettere. Boksen indeholder fem af de mest populære kosttilskud fra Forever Living, og disse fem produkter er et godt supplement, hvis du ønsker at gøre hverdagen lettere.

Vital5 er til dig, der lever en tilværelse, hvor kroppen skal præstere maksimalt hver dag, og det samtidig skal være nemt


Du kan have stor gavn af Vital5 kosttilskudspakken, hvis du hører til gruppen af stressede småbørnsforældre, travle karrieremennesker eller simpelthen ikke spiser helt så godt, som du ved, at du burde. Uanset hvad årsagen til det måtte være. 

Vital5 er også den ideelle kosttilskudspakke, hvis du er model, balletdanser, bikini-fitness atlet, bodybuilder, løber, svømmer, cykelrytter eller anden sportsatlet på højt plan, og du vil sikre dig, at du får det absolut bedste inden for kosttilskud hver dag, så din krop kan præstere bedst muligt.

Vital5 pakkens indhold

Valgfri Aloe vera drik, 4 liter, fremstillet af håndhøstet Aloe vera fra Forevers egne plantager.

Forever Arctic Sea er et kosttilskud med et omega 3-indhold, der er specielt udviklet for at efterligne en kost rig på fisk og skaldyr med en velafbalanceret kombination af omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA.

Forever Daily er "multivitaminpille"-kosttilskuddet, der giver dig en lang række vigtige vitaminer og mineraler. Indeholder desuden Forever Aloe Vera Gel, lycopen og coenzym Q10.

Forever Active Pro-B er med sine 8 milliarder mælkesyrebakterier et meget populært kosttilskud, der indeholder en kombination af seks forskellige bakteriestammer.

ARGI+, der er specielt udviklet til et aktivt liv. Indeholder aminosyren L-arginin og en saft- og frugtekstraktmiks. Giver dig den daglige dosis af vitaminerne C, D, B6, B12 og folinsyre, der tilsammen bidrager til styrke og forbrænding, blodomløb og muskler.

Og du får en folder med nyttige tips med i købet.

Næringsstoffernes betydning

Du finder information om, hvad alle vitaminerne og mineralerne er gavnlige for her >>>

Rabat på Vital5? 

Bliv medlem hos Forever og køb alt - Vital5, andre kosttilskud og hudpleje - med 5% rabat med mulighed for 30% rabat ved større indkøb - klik her og læs mere om at blive medlem >>>

Gør avancerede kosttilskud lette med Vital5!

Vi vil alle sammen have det godt, men i hverdagens hektiske og kravfyldte samfund, er det ikke altid lige let. Vi ved, hvad der skal til, men de fleste glemmer ofte vejen dertil. Spis sundt, hold dig i form og supplér med kosttilskud. 

Vital5 gør det meget nemmere for dig at vælge det rigtige, og produkterne i pakken supplerer hinanden maksimalt. Du behøver med andre ord ikke selv at skulle tænke over, hvilke vitaminermineraler og omega 3-fedtsyrer, du behøver for at sikre helheden på daglig basis. Det har Forevers eksperter gjort for dig. 

Har du spørgsmål om Vital5 eller andre produkter fra Forever Living, er du altid velkommen til at kontakte FIT vejleder Lili Fisker på 23 30 71 99 eller via email til info@aloeveraforever.dk

Kølende og fugtbevarende!

Planten på tube


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage