Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Forever Bee Propolis kosttilskud med propolis
Forever Bee Propolis kosttilskud med propolis
Forever Bee Propolis kosttilskud fra bikuben

Forever Bee Propolis™

375,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 027

Direkte fra bikuben til dig


Populært kosttilskud med propolis - et vaskeægte bi-produkt. Produceret af bien og værdsat af mennesket lige siden oldtiden. 60 tabletter / 41 g.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Til hvem?

Forever Bee Propolis™ er velegnet til alle, der er nysgerrige efter at prøve et moderne kosttilskud med gamle traditioner. Mange kender propolis som en populær plejende ingrediens i hudplejeprodukter – her får man chancen for også at prøve propolis som kosttilskud.

Du får:

  • propolis af højeste kvalitet
  • 500 mg propolis pr. tablet
  • tabletter, der kan tygges
  • et moderne kosttilskud med gamle aner

Hvad er propolis?

Propolis er et stof, bierne bruger til at beskytte bikuben mod urenheder. Det har været kendt allerede af de gamle grækere, og det siges at være derfra navnet stammer: pro polis = til forsvar af byen. Propolis består i primært af voks fra træernes knopper og harpiks fra gran og fyr, men den nøjagtige kemiske sammensætning af propolis kan variere, afhængigt af hvor i verden bierne bor, og hvilke planter de har adgang til.

Høstes med omtanke

Bierne indsamler ingredienserne på deres flyveture og forvandler dem senere til propolis, der bruges til tætning af bikuben. For ikke at ødelægge balancen i bikuben høstes kun ca. 80-100 gram propolis pr. bisamfund og sæson. Og for at sikre at vi får et godt produkt, indsamles Forevers propolis med specialudviklede indsamlingsredskaber.

Et kosttilskud med gamle aner

Lige siden tidernes begyndelse har mennesker i forskellige kulturer overalt i verden benyttet propolis direkte fra bikuben. I dag er det lidt nemmere: en tablet Forever Bee Propolis™ giver dig hele 500 mg propolis. Alle vores produkter fra bierne er utrolig populære, værdsat af mennesker verden over gennem mange år. Vi anvender kun den fineste råvare, og du kan være sikker på, at Forever Bee Propolis™ er behandlet med allerstørste omhu, hele vejen fra bikuben til det færdige produkt.


60 tabletter.

Anbefalet daglig dosis: En tablet to gange dagligt.

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.
Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.

Propolispulver, sojaproteinisolat [sojaproteinisolat, emulgeringsmiddel (sojalecithin)], johannesbrødpulver, honningpulver [honningpulver, maltodextrin], antiklumpningsmiddel (kiseldioxid, stearinsyre), aroma [stabiliseringsmiddel (akaciegummi), aroma], stabiliseringsmiddel (tværbundet natriumcarboxymethylcellulose), bidronningegeléekstrakt.

Allergener: se fed skrift.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

Næringsindhold pr. anbefalet daglig dosis (2 tabletter):

Bipropolispulver:

1 tablet: 500 mg

2 tabletter: 1000 mg


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage