Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

PET-flasker med pant

FAQ om PET-flasken

Skiftet til PET-flasker er i overensstemmelse med Forever Livings bestræbelser på at finde bæredygtige alternativer til Forevers produktemballager. PET tilbyder flere fordele, bl.a. kræver det mindre energi at fremstille PET end andre plastalternativer. Det er også et ekstremt let, stærkt og holdbart materiale - med en stærkere ydre - så der er behov for mindre ekstern emballage for at beskytte produkterne under forsendelse.

Her på siden kan du finde svar på en lang række spørgsmål om Forevers Aloe vera drikke i PET-flasken.


Hvilke Aloe vera gel-emballager vil blive ændret til PET-flasker?

Det er kun 1 liters-emballagerne af Forever Aloe Vera Gel, Forever Aloe Berry Nectar, Forever Aloe Mango og Forever Aloe Peaches, der vil blive ændret til PET.

Vil 330 ml emballagerne også være i PET?

Nej, 330 ml emballagerne vil fortsat blive solgt i Tetra Pak for alle smagsvarianter.

Er der samme mængde produkt i PET-flaskerne?

Ja, PET-flaskerne indeholder 1 liter – præcis som Tetra Pak-emballagen – så du får stadig samme mængde produkt i hver flaske.

Er formularen ændret for Aloe vera gel-drikkene i PET-flasker?

Nej, formularen er ikke ændret for nogen af Aloe vera gel-kosttilskuddene i PET-flasker. Dette er kun en opdatering af emballagen. Hver flaske indeholder indre gel fra Aloe vera, som er høstet og fileteret i hånden og dyrket på marker, der er økologisk certificeret og ejet af Forever Living Products.

Hvad er PET?

PET, som står for polyethylentereftalat, er en type klar, holdbar, let og 100% genanvendelig plastik. PET er almindeligt accepteret verden over som et genanvendeligt produkt og er fordelagtigt for miljøet, når det genanvendes.

Hvad er PET-flaskerne lavet af?

PET-flaskerne er fremstillet af 50% genbrugsplastik. Ved at bruge 50% genbrugsplastik tager Forever hensyn til det globale miljø.

Er PET et sikkert kontaktmateriale for Aloe vera gel-tilskuddene?

Ja, der er udført grundige test af stabilitet, sikkerhed og kvalitet for at sikre, at PET er et sikkert emballagemateriale i kontakt med fødevarer. Forevers Aloe vera gel-tilskud forbliver friske, sikre, stabile og med uændret smag i PET-flasker.

Vil smagen af Aloe vera gel-tilskuddene være anderledes i PET-flasker sammenlignet med Tetra Pak?

Nej, der er ingen smag, der kan overføres fra PET-materialet til Aloe vera-indholdet.

Hvordan skal Aloe vera gel-tilskuddene i PET-flasker opbevares efter åbning?

Det er vigtigt at følge instruktionerne på emballagen og opbevare Aloe vera gel-tilskuddene i køleskab efter åbning.

Er PET-flaskerne stadig sikre, hvis de har været udsat for varme?

Ja, PET er varmebestandigt og derfor sikkert at bruge, når det udsættes for moderate mængder varme.

Er PET fri for BPA og ftalater?

Ja, PET er fri for BPA og ftalater.

Kan jeg indløse panten for PET-flaskerne?

Ja, hele flasken kan pantindløses i Danmark, hvor du plejer at indløse pant, samt i Sverige og Norge. Sørg for, at plastfilmen på emballagen sidder fast, ellers kan emballagen ikke pantsættes. Lad låget sidde på, når du indløser panten. Panten er C-pant, som indløses til kr. 3,-.

Kan jeg genanvende PET-flaskerne?

Ja, PET-flaskerne inklusive låget er 100% genanvendelige og lavet af genanvendelig HDPE-plastik. Bemærk, at plastfilmen på emballagen ikke er genanvendelig, så denne bør fjernes og sorteres som brændbart affald, såfremt du vælger at smide flasken ud i stedet for at indløse panten. Hvis du vil pantindløse flasken, skal plastfilmen IKKE fjernes.

Hvorfor er låget ikke fastgjort på PET-flasken?

De PET-flasker, som findes på lager hos Forever Direct, må sælges, selv efter loven om fastgjorte låg ((EU) 2019/904) træder i kraft den 3. juli 2024. Produktion af PET-flasker med fastgjorte låg er allerede i gang, og så snart det nuværende lager slipper op, vil overgangen til fastgjorte låg finde sted.

Hvorfor skifter Forever til PET-flasker i stedet for Tetra Pak?

Skiftet til PET-flasker er i overensstemmelse med Forevers bestræbelser på at finde bæredygtige alternativer til vores produktemballager. PET tilbyder flere fordele, blandt andet kræver det mindre energi at fremstille PET end andre plastalternativer. Det er også et ekstremt let, stærkt og holdbart materiale - med en stærkere ydre - så der er behov for mindre ekstern emballage for at beskytte produkterne under forsendelse.

Reduceres emballageaffaldet ved forsendelse ved ændring til PET?

Ja, eftersom PET er et ekstremt let og holdbart materiale, er der behov for mindre forsendelsesmateriale for at beskytte produkterne, når de skal sendes til forbrugeren.

Er Aloe vera-gelen i PET-flaskerne stadig stabiliseret?

Ja, Aloe vera-gelen i PET-flaskerne stabiliseres stadig gennem aseptisk forarbejdning. Gennem denne proces opvarmes Aloe veraen hurtigt for at sikre produktets kvalitet og friskhed, samtidig med at den på en sikker måde reducerer den mulige mængde mikrobielle forureninger uden behov for konserveringsmidler. Denne aseptiske proces har vist sig at bevare over 300% mere af produktets naturlige indhold end tidligere stabiliseringsprocesser.

Vil der ske ændringer i holdbarheden for Aloe vera gel-tilskuddene ved skift fra Tetra Pak til PET-flasker?

Nej, holdbarheden vil forblive den samme i PET som i Tetra Pak.

Er Aloe vera gel-tilskuddene i PET-flasker stadig certificeret af International Aloe Science Council (IASC)?

Ja, Aloe vera gel-tilskuddene i PET-flasker er stadig certificeret af International Aloe Science Council (IASC). Kun produkter, der indeholder mindst 15% Aloe vera og som opfylder IASC's strenge kvalitetskrav, kan bære IASC-mærket. Forever Aloe Vera Gel var det første Aloe vera-produkt, der modtog denne certificering for mange år siden. Den indre gel, der anvendes i hvert af vores Aloe vera gel-kosttilskud, overstiger langt minimumskravene for certificering. Vores indre gel fortsætter med at opfylde alle kvalitetskrav til renhed og sammensætning.

Er Aloe vera gel-drikkene egnede til vegetarer?

Ja, alle Aloe vera gel-drikkene er egnede til vegetarer.

Er Aloe vera gel-drikkene egnede til veganere?

Ja, alle Aloe vera gel-drikkene er egnede til veganere.

Er Aloe vera gel-drikkene Halal-certificerede?

Ja, alle Aloe vera gel-drikkene er Halal-certificerede.

Er Aloe vera gel-drikkene Kosher-certificerede?

Ja, alle Aloe vera gel-drikkene er Kosher-certificerede.


Har du spørgsmål, er du velkommen til klikke på chat-funktionen i højre nederste hjørne eller kontakte mig på tlf. 23 30 71 99.

Tryg og glad i solen!

ALOE VERA
SOLBESKYTTELSEFRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage