Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Lidt grønnere jul med Forever

Julegaveinspiration

På denne side kan du få god inspiration til julegaverne. Forevers produkter gives nemlig med omtanke for modtageren, lige som de er fremstillet hos Forever med omtanke for den person, der skal bruge dem.

Frem til jul kan du bestille de skønneste julegaver her i shoppen eller kig ind til mig på Skovbakken 9 i Holstebro, hvor jeg gerne hjælper dig med at vælge det helt rigtige.

Julegaveindpakning

Du kan få julegaverne leveret smukt indpakket, hvis du kigger ind hos mig på Skovbakken 9 i Holstebro, klar til at give til alle de skønne mennesker, du gerne vil give lidt ekstra omtanke til jul i år. 

Hvis du bestiller julegaver i shoppen, så kan du i ugerne op mod jul vælge passende julegaveindpakning i kategorien Diverse.

Og der er selvfølgelig 90 dages tilfredshedsgaranti også på julegaver!

Til kæresten

Hvordan viser man sin kæreste, hvor meget hun eller han egentlig betyder? Det er naturligvis forskelligt fra person til person, men det handler om at bruge både hjerte og hjerne, når den ultimative julegave skal findes. 

Vælg mellem ”Øjesten” og ”Soulmate”. 

Øjesten
Sonya™ daily skincare system - gelbaseret hudplejeserie med fire revolutionerende produkter, der fremmer hudens naturlige glød og ungdommelige spændstighed. Kan kombineres med - en spa-dag sammen med dig, eller måske lidt lækker chokolade og champagne. 

Soulmate
smoothing exfoliator - en kombination af kemisk og fysisk eksfolierende ingredienser, der effektivt fjerner gamle hudceller og giver ansigtshuden nyt liv. + hydrating serum - fire forskellige typer hyaluronsyre samarbejder om både at fugte hudens overflade og bevare fugten indefra. Denne lille, lækre sag løfter din daglige hudplejerutine til helt nye højder. Kan kombineres med fx et gavekort til en massage.

Til mor

Mor har ofte en særlig plads i hjertet. Hun fortjener lidt lækker luksus. Vi har gaverne til at forkæle hende lidt ekstra med. Gaven ”Queen Bee” varmer helt sikkert hendes hjerte.

Queen bee
infinite by Forever™ - peptider, kollagen, naturlige mineraler og planter med den nyeste videnskab opfrisker mors hud og bevarer den ungdommelige fornemmelse. Her er der fuld fokus på anti-aging - til tør og normal hud. Skøn cleanser, serum og fugtighedscreme suppleres her med et kosttilskud, der giver skønhed indefra. Kan kombineres med – gavekort til en ansigtsbehandling.

Til din bedste ven

Din bedste ven støtter dig i medgang og modgang og står altid klar til at hjælpe. Hvad var livet værd uden venner? Vis din kærlighed med gaven ”Your Moment”.

Your moment

Aloe Liquid Soap - efter en lang dag med ærinder i byen er det skønt med et brusebad og at lade det cremede skum omslutte hele kroppen.

Aloe Body Lotion - en daglig lotion til både ham og hende, der får huden til at føles blød og silkeglat.

Aloe Ever-Shield™ Aloe Ever-Shield Deo - deostick med en mild duft, der bevarer friskheden hele dagen.

Kan kombineres med et dejligt, tykt håndklæde, eller en skøn morgenkåbe.

Til bedstefar

Bedstefar har også behov for lidt omsorg og omtanke til jul. ”Energibomben” hjælper ham til både at holde energien og humøret oppe.

Energibomben


Forever Move™ - understøtter en aktiv hverdag, alt efter behov. Indeholder blandt andet de to moderne ingredienser: NEM® æggeskalsmembran og BioCurc-gurkemejeekstrakt.
+
Aloe MSM Gel - MSM, eller methylsulfonylmethan, som det også hedder, er en organisk svovlforbindelse, der findes naturligt i kroppens celler. Her har vi anvendt den i en beroligende og styrkende massagegel.


Kan kombineres med pigsåler til en sikker gåtur eller hørebøffer, så bedstefar kan høre noget hyggeligt eller tempofyldt musik, når han er ude at gå.

Til brormand

Er han gamer? Han tilbringer måske laaang tid foran computeren. Det er sjovt, men kan også være anstrengende for øjnene. Her ville ”Øjenåbneren” måske være et hit.

Hvis han er lidt af et udemenneske er ”Eventyreren” måske en bedre kombination.

Øjenåbneren

Forever iVision™ – med fuld fokus på øjne og syn. Med A-vitamin og zink, der begge bidrager til at vedligeholde et normalt syn. Derudover indeholder Forever iVision Lutemax® 2020 en kombination af stofferne lutein og zeaxanthin. Lutein og zeaxanthin findes naturligt i øjets gule plet, den mest centrale del af nethinden.

+ awakening eyecream™ - også den tynde hud omkring øjnene kan have brug for ekstra pleje. Her afsløres det tydeligt, hvordan vi har det: Stress, søvnmangel, alder og miljø sætter let sine spor. Mænd har også brug for hudpleje, så lad brormand opdage dette fantastiske fugtbevarende og opstrammende produkt.

Kan kombineres med Monopoly eller et andet analogt spil eller en spændende bog.

Eventyreren

Aloe Lips™ - vind, sol og kulde kan udtørre læberne, når man opholder sig udendørs.

+ Aloe Propolis Creme  også resten af kroppen kan have behov for en skøn, blødgørende creme, der plejer huden efter en lang dag udendørs. Er også velegnet til trætte fødder, der har gået og stået hele dagen.

Kan kombineres med en lækker vandflaske til at tage med på turen.

Til chefen

Kender du en virkelig målbevidst person, der har masser af viljestyrke og aldrig giver op? Så er ”Fly High” den perfekte gave.

Fly high
DX4 - giver balance og dybere velvære på kun fire dage. Positive effekter som mental styrke og følelsesmæssig intelligens kan føre til nye, store præstationer.

Kan kombineres med en fin blok og kuglepen eller en bog om mindfulness.

Til selvforkælelse

Husk også at forkæle dig selv i julen. For DU er noget helt særligt. Derfor har vi udviklet ”Selvforkælelse” specielt til dig. 

Forever Marine Collagen™ - vores måske mest eksklusive kosttilskud nogensinde. Arbejder indefra for at få dit friskeste jeg frem. Plejer hud, hår og negle. Indeholder blandt andet marinekollagen, coenzym Q10 og biotin.

Kan kombineres med en face-roller, prikken over i’et til din egen hudpleje.

Til en, der gerne vil starte en ny livsstil

Forevers C9-program er en kickstart til en ny livsstil på 9 dage.

C9-boksen indeholder tre forskellige kosttilskud samt måltidserstatning Forever Ultra™. Desuden et let forståeligt program, som er beskrevet udførligt i den medfølgende håndbog. Når du køber en C9 hos Aloe Vera Forever DK, medfølger også ekstramateriale med svar på de oftest stillede spørgsmål og gode råd. 

De væsentligste elementer i C9-programmet er Aloe vera drikken, kostråd og motion, suppleret af Forever Ultra™ shaken, som er et fuldværdigt protein måltidserstatning og kosttilskuddene Forever Therm™ og Forever Fiber™.

Få inspiration til julehyggen!

JULEBAGNING
OG JULEDRIK
FRI FRAGT (DAO PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage