Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Vital5 med Forever Aloe Peaches

F.I.T. Vital5™

Vital5™ med Forever Aloe Peaches™

2.508,00 kr.
Om fragt og levering
Varenummer: 6283

(Kun levering med PostNord ved ordrer, hvor denne vare indgår).


Velvære fra top til tå

Med Vital5™ har Forever gjort det nemmere for dig. Plej dig selv med Vital5™ - en komplet pakke med fem kosttilskud, der gør hverdagen lettere. Ved køb af denne sampak sparer du kr. 178,-.

Fås i 3 varianter - vælg her:
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse/Ingredienser

Til hvem?

Alle, lige fra stressede småbørnsforældre til karrieremennesker og ældre mennesker. Vital5™ passer til alle voksne mennesker, der ønsker en enkel, gennemprøvet løsning til at supplere deres kost – hver dag.

Sådan fungerer det

Vital5™ er perfekt til dig, der ikke har tid eller lyst til selv at vælge blandt alle de kosttilskud, der findes. Her får du et gennemprøvet basissortiment i én og samme pakke. I Vital5™ har vi udvalgt fem af vores mest populære kosttilskud, der hver dag giver dig vigtige vitaminer og mineraler, gavnlige omega-3-fedtsyrer og naturligvis Aloe vera fra vores egne plantager.

Pakken indeholder

Forever Aloe Vera gel - vælg mellem tre smagsvarianter (4 x 1 liter), Forever Arctic Sea™ (1 x 120 kapsler), Forever Daily™ (1 x 60 tabletter), ARGI+™ (1 x 30 portioner), Forever Active Pro-B™ (1 x 30 kapsler) + et infoblad.

En del af Forever F.I.T.™

Vital5™ er en del af vores livsstilsprogram Forever F.I.T.™. Du kan læse mere om de andre pakker i serien i shopkategorien Komplette pakkeløsninger.

Kosttilskud i pakken:

Forever Aloe vera gel

Vælg mellem Forever Aloe Vera Gel™, Forever Aloe Berry Nectar™ og Forever Aloe Peaches™.

Direkte fra vores egne plantager

Naturligvis er vores absolutte storsælger, Aloe vera gelen, der er elsket af millioner af mennesker over hele verden, også med i pakken.

Den originale gule Forever Aloe Vera Gel™ - vores naturlige Aloe vera-drik består af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera direkte fra vores egne plantager. Den perfekte måde at starte dagen på.

Eller vælg den røde Forever Aloe Berry Nectar™ - en smagfuld variant af vores storsælgende Aloe vera-drik, der, ligesom originalen, består af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet – men her med smag af tranebær og æble.

Endelig kan du vælge den orange Forever Aloe Peaches™ - også en smagfuld variant af vores storsælgende Aloe vera-drik, der, ligesom de øvrige består af den fineste indergelé fra håndhøstet Aloe vera af højeste kvalitet – men her med smag af søde ferskner.

Forever Arctic Sea™

Til både hjerte og hjerne

Forever Arctic Sea™ er specielt udviklet til at efterligne en kost rig på fisk og skaldyr. Indeholder en kombination af omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, der begge bidrager til hjertets normale funktion. DHA bidrager også til at vedligeholde hjernens normale funktion.

Forever Daily™

Til kroppen både indvendig og udvendig

Den lille tablet med det store indhold tilfører en lang række vigtige vitaminer og mineraler, Aloe vera, lycopen, coenzym Q10 og vores eget frugt- og grøntsagsmiks. Blandt vitaminerne er eksempelvis A-vitamin, der bidrager til at vedligeholde et normalt syn, og C-vitamin, der bidrager til at vedligeholde immunsystemets og nervesystemets normale funktion, B-vitaminerne B6, B12 og folinsyre (folat), der bidrager til normal psykologisk funktion, og pantothensyre, der bidrager til normal mental ydeevne.

Blandt mineralerne er zink, der bidrager til at vedligeholde normalt hår, normal hud og normale negle, chrom, der bidrager til at vedligeholde normalt blodsukkerniveau, og jern, der blandt andet bidrager til normal kognitiv funktion (hjernens processer, der omhandler tænkning, viden og information).

ARGI+™

Til udholdenhed og immunforsvar, blodomløb og muskler

Kosttilskuddet til dig, der lever et aktivt liv. Indeholder aminosyren L-arginin, men også vigtige vitaminer. Eksempelvis C-vitamin, der bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar, samt folinsyre, der bidrager til normal bloddannelse. Indeholder også B6- og B12-vitamin, der blandt andet bidrager til at mindske træthed og udmattelse og til normalt energistofskifte. Indeholder også D-vitamin, der bidrager til normal muskelfunktion. Alle disse vitaminer bidrager også til immunsystemets normale funktion.

Forever Active Pro-B™

8 milliarder mælkesyrebakterier til tjeneste

Forever Active Pro-B™ indeholder 8 milliarder levende mælkesyrebakterier fra 6 forskellige nøje udvalgte bakteriestammer – i kapsler, som er nemme at sluge, og som opløses, når de har nået deres destination. De er pakket i en praktisk emballage, behøver ikke opbevares på køl og er perfekte til at tage med på rejsen.

Læs mere om produkterne ved de enkelte produkter i shoppen.

Læs mere om produkterne i boksen ved de enkelte produkter: 

Forever Aloe Vera Gel™

Forever Aloe Berry Nectar™

Forever Aloe Peaches™

ARGI+™

Forever Daily™

Forever Active Pro-B™

Forever Arctic Sea™

Bemærk, at indholdet kan ændres, og at det altid er oplysningerne på pakningen, der gælder.

Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage