Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Arctic Sea™

Højkvalitets fiskeoliekapsler

Forever Arctic Sea™: Den fine olie i dette kosttilskud er et gennembrud i måden at skabe et moderne, balanceret kosttilskud med både fiskeolie, olie fra blæksprutte og olivenolie. Med andre ord indeholder Forever Arctic Sea både Omega 3 og Omega 9, og en meget fin fordeling af de flerumættede fedtsyrer EPA og DHA. 

Som et ekstra plus har Forever Arctic Sea kapslerne ingen eftersmag af fisk, men en frisk smag af citron og lime.

Omega 3 olien stammer fra fisk og blæksprutter fanget i det arktiske ocean, deraf navnet. Produktet er meget rent og af meget høj kvalitet. 

Forever Arctic Sea er Friend of the Sea-certificeret. 

Slug kapslerne eller hæld dem over maden

 

Forever Arctic Sea er små kasler, som er nemme at sluge. Men hvis du skulle finde det vanskeligt, eller hvis du har et barn, der ikke kan sluge kapslerne, så er det helt okay at klippe hul på kapslen og hælde det over f.eks. havregrød eller anden mad. 

 

Der er ingen ubehagelige fiskeopstød, da olien stamme fra friske fisk og blæksprutter, og der er desuden tilsat citron- og limeolie.

 

I en bøtte Forever Arctic Sea er der 120 kapsler. Ved fuld anbefalet daglig dosis for en voksen rækker det til en måned. 

Baggrundsviden om Omega 3


En meget vigtig gruppe af næringsmidler, som er nødvendige for at holde kroppen sund, er fedtsyrerne. Disse fedtsyrer har adskillige funktioner. De udgør hovedparten af den beskyttende væg eller membran, som omgiver hver enkelt af kroppens celler. De bruges også som hovedbyggesten ved dannelsen af kroppens fedtstof, som er nødvendigt i passende mængder til at polstre og beskytte vores indre organer og til at holde os varme. 


Det er dog ikke alle fedtsyrer, der har samme gavnlige egenskaber. Videnskabelig forskning har sammenkædet forbruget af mættede fedtsyrer, som først og fremmest findes i animalsk fedt, med forhøjede kolesterolniveauer i blodet og en højere risiko for hjerteanfald, mens de umættede typer, som i højere grad findes i vegetabilske olier, har den modsatte effekt.


Med udgangspunkt i denne massive forskning har Forevers ernæringseksperter udarbejdet Forever Arctic Sea som et sikkert og balanceret supplement til kosten. 

Fisk er godt...

Undersøgelser og studier gennemført over en lang årrække, har fastslået, at eskimoer og japanske fiskere - qua det høje indtag af fiskeolie (omega-3) i deres kost, der jo for en stor del består af fisk - har betydelig mindre forekomst af hjertekarsygdomme og andre sygdomme inklusiv sukkersyge, forhøjet blodtryk og mange af de kræftformer, der er almindelige i den vestlige verden.

I den vestlige verden er det for de fleste mennesker nødvendigt med et tilskud af de polyumættede fedtsyrer fra fisk. Og omega-9 fra olivenolie er en anbefalelsesværdig erstatning for de mættede animalske fedtsyrer. 

Forever Arctic Sea indeholder Forevers egen kombination af omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA fra fiskeolie og olie fra blæksprutter. Den giver dig et balanceret forhold mellem de flerumættede omega-3 fedtsyrer. Forever Arctic Sea indeholder også olivenolie.

DHA bidrager bl.a. til at vedligeholde normal hjernefunktion og et normalt syn. EPA og DHA bidrager begge bl.a. til hjertets normale funktion.Med collagen og elastin

FUGT OG PLEJE


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage