Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
NYHED!
Vegansk
Forever Immune Gummy vitamintabletter i bøtte
Forever Immune Gummy vitamintabletter i bøtte
Forever Immune Gummy tyggevitaminer med mangosmag
Forever Immune Gummy lækre tyggevitaminer

Forever Immune™ Gummy

358,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 566
Bløde og tyggevenlige vitamintabletter

Dagsbehovet af en lang række vitaminer og zink i en velsmagende tyggetablet. Forever Immune Gummy indeholder blandt andet vitaminerne B6, A, B12, C, D og zink, der bidrager til immunsystemets normale funktion. 60 tyggetabletter / 118 ml

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Med Forever Immune Gummy er det en fornøjelse at få det daglige behov af en lang række vitaminer og mineralet zink. Denne gode tyggetablet med tropisk frugtsmag er helt vegansk og indeholder ikke gelatine.

Til hvem?
Forever Immune Gummy er til dig, der ønsker at tage dine vitaminer på en sjovere og frem for alt mere velsmagende måde. Kosttilskud i tyggevenlige formater, nærmest som vingummi, bliver stadig mere populære. Denne tyggetablet er desuden vegansk og helt fri for gelatine. Særlig velegnet til alle, der ønsker at holde sig sunde og raske, for Forever Immune Gummy indeholder vitaminerne B6, A, B12, C, D og zink, der bidrager til immunsystemets normale funktion.

Du får:
• 10 vitaminer og zink
• vitaminerne B6, A, B12, C og D, der bidrager til immunsystemets normale funktion
• bløde og tyggevenlige vitamintabletter med tropisk smag
• vegansk formel uden gelatine

Bidrager til immunforsvaret
Immunsystemet kaldes også immunforsvaret og er kroppens egen beskyttelse mod infektioner. Det er med til at bekæmpe angreb fra bakterier, virusser og lignende, så vi kan forblive sunde og raske. Forever Immune Gummy har fuld fokus på immunsystemet. Vitaminerne A, B6, B12, C, D, folsyre og mineralet zink bidrager til immunsystemets normale funktion.

Få energi til mere
Med Forever Immune Gummy har vi gjort meget for at hjælpe dig til at holde energien og humøret højt hele dagen. Vitaminerne C, B6, B12, niacin og folsyre bidrager alle til at mindske træthed og udmattelse. Vitamin C, B6, B12, niacin og biotin bidrager også til et normalt energistofskifte.

Lækker mango
Vitaminer eller slik? Med Forever Immune Gummy er det næsten svært at afgøre, fordi de er så velsmagende. Men med 10 vitaminer og mineralet zink lever dette kosttilskud virkelig op til betegnelsen som multivitamintablet. Konsistensen er blød og tyggevenlig, nærmest som geléslik. Den tropiske frugtsmag stammer fra naturlig tilsætning af mangoaroma. Den friske, orange farve stammer fra saflorblomsten, æble og gulerod. Formlen er naturligvis vegansk og helt fri for gelatine.

Tyg 2 tabletter om dagen.

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.

Glukosesirup, sukker, modificeret stivelse, vitamin- og mineralblanding [C-vitamin (ascorbinsyre), zink (zinkgluconat), E-vitamin (dl-alpha-tocopherylacetat), niacin (nicotinamid), A-vitamin (retinylacetat), biotin (d-biotin), B12-vitamin (cyanocobalamin), D3-vitamin (cholecalciferol), B6-vitamin (pyridoxinhydrochlorid), K-vitamin (phyllokinon), folsyre (pteroylmonoglutaminsyre)], surhedsregulerende midler (citronsyre, trinatriumcitrat), naturlig mangoaroma, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks), saflorkoncentrat (Carthamus tinctorius), gulerodskoncentrat (Daucus carota), æblekoncentrat (Malus domestica).

Bemærk, at indholdet kan ændres, og at det altid er oplysningerne på emballagen, der gælder.

Pr. 1 tyggetablet (% DRI*)


*DRI = Dagligt Referenceindtag 


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage