Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
NYHED!
Vegansk
Forever Lycium Plus™ kosttilskud med goribær og lakridsrod
Forever Lycium Plus™ kosttilskud med goribær og lakridsrod
Forever Lycium Plus™ kosttilskud goribærekstrakt og lakridsrodsekstrakt

Forever Lycium Plus™

359,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 072

Kosttilskud med gojibær og lakridsrod

Forever Lycium Plus indeholder en perfekt afbalanceret blanding af ekstrakt fra gojibær og lakridsrod. Formlen er omhyggeligt udviklet med kvalitet for øje, og kosttilskuddet er også velegnet til veganere. 100 tabletter (72 g).

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Kosttilskud med gojibær og lakridsrod

Forever Lycium Plus indeholder en perfekt afbalanceret blanding af ekstrakt fra gojibær og lakridsrod. Formlen er omhyggeligt udviklet med kvalitet for øje, og kosttilskuddet er også velegnet til veganere.

 

Til hvem?

Forever Lycium Plus er velegnet til alle voksne, der ønsker et kosttilskud med de populære ingredienser gojibær og lakridsrod.

 

Du får:

  • gojibær og lakridsrod
  • vegansk formel
  • en perfekt afbalanceret planteblanding

 

Om lycium

Lycium er et andet navn for gojibær. Det er et rødt eller orangefarvet bær med en sød, let bitter smag, der minder om tranebær. Det har været værdsat i århundreder. Allerede i det gamle Kina var det kendt som ”yin tonic”. Og kært barn har, som alle ved, mange navne, så gojibær kaldes også ”bockthorn” og ”wolfberry”.

 

Roden til alt godt

Lakridsrod hører til ærtefamilien og kan blive flere meter lang. Roden høstes, hvorefter ekstrakten udvindes. Lakrids forbindes ofte med slikproduktion og har en sød eller salt smag. Ligesom gojibær har lakridsrod været dyrket traditionelt i Asien i tusindvis af år. Den kom til Norden i slutningen af 1800-tallet og er med årene blevet en meget populær og efterspurgt ingrediens.

 

Med kvalitet for øje


Formlen for Forever Lycium Plus er baseret på et grundigt forarbejde. Vores produktudviklere har gjort en omhyggelig indsats for at opnå en perfekt afbalanceret planteblanding. For at sikre den højeste kvalitet.

Anbefalet daglig dosis: Tag 1 tablet tre gange om dagen. 

Antal doser pr. pakke: 33.


Dette produkt er et kosttilskud til voksne. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares tørt, køligt og udenfor små børns rækkevidde. Må ikke anvendes, hvis forseglingen er brudt eller mangler. Rådfør dig med læge eller sundhedspersonale før brug, hvis du er gravid eller ammer.

Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.

Stabilisator (mikrokrystallinsk cellulose), gojibærekstrakt (Lycium barbarum), lakridsrodsekstrakt (Glycyrrhiza glabra), antiklumpningsmiddel (stearinsyre, magnesiumstearat, siliciumdioxid), emulgator (tværbundet cellulosegummi), overfladebehandlingsmiddel [fortykningsmiddel (natriumcarboxymethylcellulose), dextrin, dextrose, mellemkædede triglycerider, surhedsregulerende middel (trinatriumcitrat)]. 

 

Bemærk, at indholdet kan ændres, og at det altid er oplysningerne på emballagen, der gælder.

 

Fremstillet i USA

Pr. 3 tabl. (% DRI*)

Gojibærekstrakt: 900 mg

Lakridsrodekstrakt: 112,5 mg


*DRI = Dagligt Referenceindtag er ikke fastlagt.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage