Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
NYHED!
Forever Absorbent-D™ shopbillede
Forever Absorbent-D™ shopbillede
Forever Absorbent-D D-vitamin tyggetablet
Forever Absorbent-D tyggetablet med D-vitamin

Forever Absorbent-D™

134,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 672

Tyggetablet med D-vitamin

D-vitamin som tyggetablet. Denne flotte, lyserøde tyggetablet indeholder desuden E-vitamin samt figenkaktus, der giver en sød, frisk smag. 60 tabletter

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Til hvem?

Til alle voksne, der ønsker at sikre, at kroppen får tilført den daglige dosis af D-vitamin. Som en ekstra bonus har Forever Absorbent-D en sød, frisk smag af figenkaktus.

 

Du får:

  • D-vitamin
  • en tyggetablet med frugtsmag
  • E-vitamin og en lækker smag af figenkaktus

 

Vand- og fedtopløselige vitaminer

Vitaminer kan være vandopløselige eller fedtopløselige. Efter navnet at dømme skulle man tro, at det handler om, hvordan vitaminerne skal indtages, men forskellen ligger i, hvordan kroppen behandler dem. Vandopløselige vitaminer lagres ikke i kroppen. Det, du ikke har brug for, bliver skyllet ud med sved og urin. C-vitamin og alle B-vitaminer er vandopløselige vitaminer. A-, D-, E- og K-vitamin er derimod fedtopløselige vitaminer. Det vil sige, at kroppen lagrer dem i fedtvævet for at kunne frigøre dem ved behov.

 

D-vitamin

D3-vitamin er den form for D-vitamin, der dannes i huden, når du opholder dig i solen. D3-vitamin fås også ved eksempelvis at spise fisk, kød og æg. I Forever Absorbent-D er det fåreuld, der er kilden til D3-vitamin. D-vitamin bidrager blandt andet til at vedligeholde en normal muskelfunktion, til immunsystemet normale funktion og til en normal optagelse af kalcium og fosfor.

 

Antioxidanter

Foruden D-vitamin indeholder Forever Absorbent-D også E-vitamin. E-vitamin er en antioxidant, der bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress. Både D-vitamin og E-vitamin er fedtopløselige vitaminer.

 

Lækker figenkaktus

Forever Absorbent-D er en lækker, lille tyggetablet. Det kan vi takke figenkaktussen for. Den smager som en kombination af melon, hindbær og jordbær. Det er også figenkaktussen, der giver tyggetabletten den flotte, lyserøde farve.

Anbefalet daglig dosis: 1 tyggetablet 2 gange dagligt. Opbevares tørt og køligt, med lukket låg. Må ikke anvendes, hvis forseglingen er brudt eller mangler.

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.

Sødemiddel (sorbitol), fruktose, figenkaktus (Opuntia ficus-indica) saftpulver (11 %), E-vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat), antiklumpningsmidler (stearinsyre, magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid), surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma (appelsin), D-vitamin (kolecalciferol). 

 

Indeholder sukker og sødemiddel.


Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

Fremstillet i USA.

Pr. 2 tabl. (% DRI*)

Vitamin E (α-TE): 24 mg - 200%

Vitamin D: 40 µg - 800%

*DRI = Dagligt Referenceindtag 


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage