Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Forever Garlic-Thyme hvidløgskapsler
Forever Garlic-Thyme hvidløgskapsler
Forever Garlic-Thyme kosttilskud med hvidløg og timian

Forever Garlic-Thyme™

214,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 065

Et kosttilskud fra naturens spisekammer

En daglig dosis Forever Garlic-Thyme™ giver dig cirka 3 gram hvidløg og 150 mg timian – i bløde og helt lugtfrie kapsler. 100 kapsler / 31 g.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Til hvem?

Dette er et produkt til alle, der ønsker at prøve et kosttilskud direkte fra naturens spisekammer uden at behøve at lugte af hvidløg.

Du får:

  • et kosttilskud med hvidløg og timian
  • en stor dosis hvidløg – helt uden hvidløgslugt
  • bløde kapsler, der er lette at sluge
  • højeste kvalitet gennem hele produktionskæden

Ingredienser med historie

Lige siden oldtiden har både hvidløg og timian været meget eftertragtede ingredienser.En egyptisk papyrusrulle skrevet i år 1500 f.Kr. opremser eksempelvis ikke mindre end 22 forskellige anvendelsesområder for hvidløg. I antikkens Grækenland anså man timian for at være så vigtig, at den dedikeredes til gudinden Afrodite, og her i Norden siges eksempelvis Gustav Vasa at have været en varm fortaler for hvidløg.

Moderne behandlet

Men der er en ting, der ikke værdsættes så højt ved hvidløg. Lugten. Til dig, der ikke bryder dig om hvidløgslugten, er Forever Garlic-Thyme™ et fantastisk alternativ. En daglig dosis giver dig nemlig cirka 3 gram hvidløg og 150 mg timian – i bløde og helt lugtfrie kapsler.

Omhu i mindste detalje

Det ser måske ikke sådan ud, men bag hver lille pille ligger en lang proces. Udvælgelsen af ingredienser, kvalitetskontrol, indkøb, fremstilling og tests, masser af tests. Forevers produkter gennemgår mange præcise trin for at sikre et produkt, der opfylder vores høje krav – og dine, naturligvis. Vi anvender kun de fineste ingredienser, og du kan være sikker på, at alle vores kosttilskud er fremstillet med allerstørste omhu, hele vejen fra råvare til det færdige produkt.

Anbefalet daglig dosis: 1 kapsel til hvert måltid (3 kapsler / dag).

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.

Rapsolie, gelatine (bovint), timianpulver (Thymus vulgaris), fugtbevarende middel (glycerol), vand, hvidløgsekstrakt (Allium sativum), emulgeringsmiddel (sojalecitin), fortykningsmiddel (bivoks), carobpulver [glukosesirup, carobekstrakt (Ceratonia siliqua), farvestof (sukkerkulør; ammoniaksulfitprocessen)].

Allergener: se fed skrift.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

Pr. 3 kaps. (% DRI*)

Timianpulver 150 mg, Hvidløgsekstrakt 30 mg**

*DRI = Daglig referenceindtag

**svarer til ca 3 gram frisk hvidløg 


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage