Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Forever Arctic Sea fiskeoliekapsler i bøtte
Forever Arctic Sea fiskeoliekapsler i bøtte
Forever Arctic Sea fiskeolie kapsler med citrussmag uden eftersmag

Forever Arctic Sea™

322,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 376

Til både hjerte og hjerne

Forever Arctic Sea™ er specielt udviklet til at efterligne en kost rig på fisk og skaldyr. Indeholder en kombination af omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA, der begge bidrager til hjertets normale funktion.* DHA bidrager også til at vedligeholde hjernens normale funktion.* 120 bløde kapsler / 78 g.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Til hvem?

Fed fisk er en vigtig kilde til omega-3-fedtsyrer, men det falder ikke alle i smag. Forever Arctic Sea™ er velegnet til alle, især dem, der ved med sig selv, at de ikke spiser så meget fisk og skaldyr, som de burde, i henhold til gældende anbefalinger.

Du får:

  • et velafbalanceret tilskud af både DHA og EPA
  • bløde kapsler, der er lette at sluge
  • frisk smag ag citron og lime, ingen fiskeagtig eftersmag
  • et produkt fremstillet med omtanke for havmiljøet

Gode fedtstoffer

Omega-3 indgår i gruppen af essentielle fedtsyrer, en gruppe stoffer, der er meget vigtige for kroppen. De er lige så vigtige som vitaminer, mineraler og aminosyrer for, at kroppen fungerer gennem hele livet. EPA og DHA er langkædede omega-3-fedtsyrer, der findes i fede fisk som laks, makrel, sardiner og sild. Forever Arctic Sea™ indeholder vores helt egen kombination af EPA og DHA fra fiskeolie og blæksprutteolie. Både fiskeolien og blæksprutteolien kommer fra Friend of the Sea-certificerede leverandører med fokus på bæredygtighed.

Til hjerte og hjerne – og syn

Forever Arctic Sea™ indeholder lige så meget DHA som EPA og har dermed et velafbalanceret forhold mellem disse flerumættede omega-3-fedtsyrer. DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn.* Både EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion.* Forever Arctic Sea™ indeholder også olivenolie.

Bevar balancen mellem omega-3 og omega-6

Fordi der ofte er mere omega-6 end omega-3 i den mad, vi spiser i dag, får vi normalt betydeligt mere omega-6 end omega-3. Forskellige fedtsyrer har dog forskellige funktioner i kroppen, og da omega-3- og omega-6-fedtstofferne samarbejder med hinanden, er det vigtigt, at man får nok af begge.

*Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg DHA og EPA.

Anbefalet daglig dosis 3 - 4 kapsler, synkes hele sammen med et glas vand. Den daglige dosis kan opdeles på 1 - 2 gange pr. dag.

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Hvis du behandles med lægemiddel (f.eks. blodfortyndende medicin), bør du altid kontakte læge, inden du tager kosttilskud, som indeholder omega-3 fiskeolie. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Fiskeolie, gelatin (fisk), olie fra blæksprutter (bløddyr), olivenolie, fugtbevarende middel (glycerol), vand, citronolie (Citrus medica limonum), limeolie (Citrus aurantifolia), antioxidationsmiddel (D-alfa-tokopherol).

Allergener: se fed stil.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

Pr. 1 kapsel / 4 kapsler

Fiskeolie 300 mg / 1200 mg, Blæksprutteolie 109 mg / 436 mg ( hvoraf omega-3-fedtsyrer 218 mg / 872 mg, hvoraf EPA 100 mg / 400 mg, hvoraf DHA 100 mg / 400 mg), Olivenolie 74 mg / 296 mg 


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage