Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Forever Bee Pollen bipollen kosttilskud
Forever Bee Pollen bipollen kosttilskud
Forever Bee Pollen kosttilskud af bipollen

Forever Bee Pollen™

179,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 026

Et kosttilskud fra bierne til dig


Forever Bee Pollen™ indeholder pollen fra vilde blomster. Pollen, der indsamles af flittige bier for at blive til et populært kosttilskud i smart tabletform til dig. 100 tabletter / 55 g.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingrediensliste
Næringsindhold
Certificeringer

Til hvem?

Dette produkt er et produkt til alle, der er nysgerrige efter at prøve noget nyt fra bikuben. Forever Bee Pollen™ er særlig populært blandt dem, der lever et aktivt liv, men er velegnet til de allerfleste.

Du får:

  • bipollen af højeste kvalitet
  • også honning og bidronningegelé
  • tabletter, der er lette at sluge
  • et populært kosttilskud direkte fra bikuben

Hvad er pollen?

Pollen er den melede substans i pistillen, planten bruger til formering. Når bierne er ude at samle honning fra blomsterne, tager de også pollen med. Pollen samler sig i lommer på biernes ben, og når bien kommer tilbage til sin bikube, kan man med det rette udstyr skrabe pollen af – naturligvis uden at skade hverken bien eller bikuben.

Vigtigt for bierne

Bierne indsamler pollen, fordi det er en vigtig del af deres føde. Pollen har mindst lige så stor betydning for bisamfundet som den nektar, bierne samler og forvandler til honning. Det er nemlig nødvendigt som proteinkilde til opfostring af larverne. Det anslås, at et bisamfund bruger 30-40 kg pollen i løbet af en sæson.

Populært blandt mennesker

Vi mennesker har sat pris på bipollen i tusinder af år – det påstås endda, at den gamle, lærde græker Hippokrates benyttede netop denne ingrediens. I dag er det enklere end nogensinde før at prøve. Forever Bee Pollen™ giver dig pollen fra mange forskellige vilde blomster i smart tabletform. Tabletterne indeholder også honning og bidronningegelé. Vi anvender kun den fineste råvare, og du kan være sikker på, at Forever Bee Pollen™ er behandlet med allerstørste omhu, hele vejen fra bikuben til det færdige produkt.

Volume: 100 tabletter.

Anbefalet daglig dosis: En lille dosis (1/4 tablet) tages for at udelukke en allergisk reaktion, specielt hvis du er pollenallergiker. Herefter kan den daglige dosis øges til en tablet tre gange dagligt.

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.
Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.

Bipollen, honning, antiklumpningsmiddel (stearinsyre, siliciumdioxid), frysetørret bidronningegelépulver (bidronningegelé, maltodextrin).

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

Næringsindhold pr. anbefalet dagsdosis: 

Bipollen:

1 tablet: 500 mg

3 tabletter: 1500 mg 


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage