Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Forever Move kosttilskud til aktive
Forever Move kosttilskud til aktive
Forever Move med gurkemeje og æggeskalsmembran
Forever Move kosttilskud og kvinde med to kapsler i hånden

Forever Move™

604,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 551

Bemærk: Kun levering med PostNord ved ordrer, hvor denne vare indgår.

KØB MED FAST RABAT? - læs mere her >

Trendy ingredienser til et aktivt liv

Prøv et innovativt kosttilskud med NEM®-æggeskalsmembran og BioCurc™-gurkemejeekstrakt, udviklet specielt til dig med en aktiv livsstil, der er glad for at bevæge dig frit. 90 kapsler / 64 g.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Til hvem?

Forever Move™ er velegnet til alle voksne mennesker, der godt kan lide at bevæge sig til hverdag, uanset på hvilket niveau. Det er et produkt til dig, der er interesseret i kost og træning, og som gerne vil prøve noget nyt.

Du får:

  • innovative ingredienser til en aktiv livsstil
  • NEM®-æggeskalsmembran og BioCurc™-gurkemejeekstrakt
  • det bedste fra videnskaben, kombineret med det bedste fra naturen.
  • højeste kvalitet gennem hele produktionskæden

Vi er skabt til at bevæge os

Du fortjener at have det godt, at mærke, at din krop er i balance. En krop i balance er baseret på flere faktorer, hvor kost og motion er naturlige, vigtige elementer. Forever Move™ er et innovativt kosttilskud, specielt udviklet til dig med en aktiv livsstil. Her kombineres to moderne ingredienser af høj kvalitet: NEM®-æggeskalsmembran og BioCurc™-gurkemejeekstrakt.

Med gurkemeje

Gurkemeje, også kaldet ”indisk safran”, har været anvendt i tusinder af år. I dag er det blevet genopdaget og er en meget populær ingrediens i både kosttilskud og madlavning. Gurkemeje indeholder curcuminoider og polyphenoler, der blandt andet giver krydderiet den stærke farve. Den mest almindelige hedder curcumin. Polyphenoler er en slags kemiske stof, der findes i planter.

Og NEM®-æggeskalsmembran

Hvad angår æg, er det ikke kun blommen og hviden, der tæller. Den moderne, patenterede ingrediens NEM®-æggeskalsmembran består naturligt af en række forskellige stoffer, herunder kollagen og hyaluronsyre. NEM®-æggeskalsmembran produceres på en sådan måde, at de naturlige bestanddele bevares. Ingrediensen er omhyggeligt studeret og kontrolleret for at give et sikkert produkt, der holder en meget høj kvalitet.

90 kapsler

Anbefalet daglig dosis: 3 kapsler.

Opbevares tørt og ikke for varmt. Bedst inden udgang af: Se bund.

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.Hvis du er gravid, ammer, lider af sygdom eller behandles med lægemidler (for eksempel blodfortyndende) bør du altid spørge en læge til råds, inden du begynder med at bruge produkterne.

Gurkemejeekstrakt (Curcuma longa) [emulgeringsmiddel (polyoxietylensorbitanmonolaurat), curcuminoider, antioxidationsmiddel (DL-alfa-tokopherol)], æggeskalsmembranpulver, sojabønneolie, gelatin (fisk), fugtbevarende middel (glycerol), vand, fortykningsmiddel (carobekstrakt (Ceratonia siliqua)), farvestof (sukkerkulør; ammoniaksulfitprocessen).

Allergener: se fed skrift.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

3 kaps. (% DRI*)

Æggskalsmembran 500 mg, Gurkmejeextrakt 500 mg (hvoraf curcuminoider 60 mg) 


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage