Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Forever Focus kosttilskud til større koncentration
Forever Focus kosttilskud til større koncentration
Forever Focus kosttilskud med fokus på opmærksomhed og koncentrationsevne

Forever Focus™

809,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 622

Bemærk: Kun levering med PostNord ved ordrer, hvor denne vare indgår.

KØB MED FAST RABAT? - læs mere her >

Bevar koncentrationen

Verden er fuld af distraktioner. Uanset om du læser, arbejder eller er i gang med krævende tankevirksomhed i hjemmet, sker der hele tiden noget, der afleder din opmærksomhed. Vi bliver i gennemsnit afbrudt hvert tiende minut. Og hver gang vi mister fokus, varer det et stykke tid at finde tilbage til de tankebaner, der blev afbrudt. Forever Focus har fuld fokus på koncentrationsevnen og den mentale ydeevne. 120 kapsler / 64 g

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Til hvem?

Forever Focus er et kosttilskud til voksne med fokus på opmærksomhed og koncentrationsevne. Da Forever Focus indeholder B6- og B12-vitamin, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse, er det perfekt til dig, der fører en aktiv livsstil og gerne vil være kvik hele dagen.

Du får:

  • Pantothensyre, B6-vitamin og B12-vitamin
  • Mineralet zink
  • Ekstrakt af grøn te, ginkgo, guarana, rhodiola og bacopa
  • Citicholin (Cognizin®)

Den mentale ydeevne

Pantothensyre, eller B5-vitamin, er et vandopløseligt vitamin, der findes i alle celler (ordet pantos betyder netop 'alle' på græsk). Det bidrager til et normalt energistofskifte og den mentale ydeevne, altså evnen til at tænke og lære nyt. Foruden pantothensyre indeholder Forever Focus også B6- og B12-vitamin. De bidrager til normal psykologisk funktion og til at mindske træthed og udmattelse.

Indeholder også citicholin (Cognizin®) eller CDP-cholin, som det også kaldes – en særlig form af det essentielle næringsstof cholin. Cholin er i familie med B-vitamin.

Mageløst mineral

Forever Focus indeholder mineralet zink, der bidrager til normal kognitiv funktion. Den kognitive funktion omfatter hukommelsen, koncentrationsevnen og evnen til at løse problemer.

Ingredienser fra planteriget

Forever Focus indeholder en lang række botaniske ingredienser af høj kvalitet, eksempelvis bladekstrakt fra grøn te og ginkgo, guarana frøekstrakt, rhodiola rodekstrakt og bacopa urteekstrakt. Guarana indeholder cirka dobbelt så meget koffein som kaffebønner

120 kapsler

Tag 4 kapsler om morgenen i forbindelse med et måltid.

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.

Grøn te (Camelia sinensis L.O. Ktze) bladekstrakt, bacopa (Bacopa Monnieri) urteekstrakt, kapsel [fortykningsmiddel (hydroxypropylmetylcellulosa, carrageenan), antiklumpningsmiddel (caliumchlorid)], L-tyrosin, citicholin (Cognizin®), rhodiola (Rhodiola rosea L.) rodekstrakt, guarana (Paullinia cupana H.B.K) frøekstrakt [koffein, guarana frøekstrakt], ginkgo (Ginkgo biloba) bladekstrakt, zink [zinkbisglycinat, glycin, surhedsregulerende middel (citronsyre), antiklumpningsmiddel (kiseldioxid)], antiklumpningsmiddel (kiseldioxid, magnesiumstearat), pantothensyre (D-calciumpantothenat), B6-vitamin (pyridoxin HCL), B12-vitamin [stabiliseringsmiddel (calciumphosphat), cyanocobalamin].

Bemærk, at indholdet kan ændres, og det altid er oplysningerne på pakningen, der gælder.

Næringsstof4 kaps% RI*
Pantotensyre3 mg50%
Vitamin B60,5 mg36%
Vitamin B122,5 µg100%
Zink6 mg60%
L-tyrosin300 mg-
Citikolin (Cognizin®)250 mg-
Rhodiola200 mg-
Bacopa320 mg-
Grøn te 400 mg-
Ginkgo24 mg-
Guarana54,5 mg-

*RI = Dagligt Referenceindtag


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage