Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Ny formel: aloe bio-cellulose mask

Prisvindende aloe bio-cellulose mask


Det ypperste inden for ansigtsmasker, avanceret hudpleje med intensivt fugtgivende egenskaber. Smart, effektiv, nem at bruge og spækket med gavnlige ting til huden. Og nu har har den fået en delvis ny formel, der gør oplevelsen endnu bedre! 


Bemærk: Den nye pakke indeholder tre masker i stedet for fem masker. 


På kun 20 minutter giver aloe bio-cellulose mask dig en strålende, genfugtet hud med en ungdommelig glød. Sheet masken indeholder kun de bedste ingredienser og er udviklet med en avanceret teknologi - det er hverdagsluksus i ordets egentlige forstand.

aloe bio-cellulose mask har modtaget bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.


Serum til træt, sart og tør hud

aloe bio-cellulose mask er en lækker sheet ansigtsmaske, som består af biocellulose mættet med et serum, der indeholder den fineste, fugtbevarende Aloe vera og natriumhyaluronat. Desuden er aloe bio-cellulose mask beriget med hudplejende koffein og zinkgluconat, opstrammende hestekastanje og ekstrakt af grøn te, der plejer huden. En sand luksus cocktail til huden. 

Som noget nyt indeholder masken i den opdaterede formel nu også fugtgivende og blødgørende fedtsyrer fra olivenolie og hudplejende jojobafrøolie. Aloe bio-cellulose mask indeholder desuden meadowfoam-frøolie, en meget stabil olie med lang holdbarhed. 

Masken er velegnet til hud, der føles lidt træt eller sart og har behov for et fugtgivende boost. Så læn dig tilbage, slap af, og lad aloe bio-cellulose mask gøre arbejdet!

Flotte priser til ansigtsmaske

aloe bio cellulose mask blev i september 2020 tildelt guld for den bedste ansigtsmaske i USAs Global Make-Up Awards! Vinderne afgøres af et panel af skønhedspersoner, der ser på de bedste nye makeup- og hudplejelanceringer, der viser innovation, ekspertise og kvalitet.


I forvejen havde masken modtaget to fornemme priser - Beauty Awards 2019 og Global Green Beauty Award (silver) 2019.


I shoppen kan du bestille en æske med aloe bio-cellulose ansigtsmasker, der indeholder 3 enkeltpakker, så du har tre lækre luksusbehandlinger. Køb det selv, eller gå med nogle veninder og hold en wellness eftermiddag eller aften.

Prøv en enkelt ansigtsmaske!

Hvis du bare vil prøve en enkelt maske, kan ansigtsmasken bestilles som en enkelt pakke. Et stykke koster kr. 108,-.

Tip! Når du tager masken af, masseres det resterende serum ind i ansigtshuden og på andre dele af kroppen, hvor der er behov for en fugtgivende boost.


Start på en frisk!

NULSTIL KROP
OG SJÆL

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage