Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
aloe bio-cellulose mask 1-stk
aloe bio-cellulose mask 1-stk
aloe bio-cellulose mask æske med 5 stk.
aloe bio-cellulose mask ansigtsmaske

aloe bio-cellulose mask

1 stk. maske i omslag

108,00 kr.
Om fragt og levering
Varenummer: 6161

Vegansk luksus ansigtsmaske til alle hudtyper


Nu i 3-stk. pakning og med forbedret formel! Sig goddag til den nye aloe bio-cellulose mask! Med aloe bio-cellulose mask får du en effektiv engangsmaske, der er let at bruge og har anti-aging-egenskaber. Tilfører masser af fugt og giver huden en helt ny glød – på kun 20 minutter. 25 g/stk. (3 stk.-pakning).

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer

Til hvem?

Aloe bio-cellulose mask passer til alle aldre og alle hudtyper, et godt valg for hurtigt at friske huden op, når den føles lidt mat og træt. Ekstra god til alle, der finder det besværligt med traditionelle masker, der efterfølgende skal skylles af. Masken er også helt duftfri, veganer-venlig og komposterbar.

Du får:

• en intensivt fugtgivende maske med anti-aging-egenskaber

• et produkt, der giver glød og forbedrer hudtonen

• masser af hudplejende ingredienser

• en ansigtsmaske til alle hudtyper, der er let at bruge

Det seneste inden for hudpleje

Trenden med denne type masker er slået meget igennem de seneste år. Men aloe bio-cellulose mask tager innovationen et skridt videre. Denne maske er nemlig fremstillet af bio-cellulose, et organisk materiale, der kan absorbere masser af fugt, hvilket gør det til et godt transportmiddel for alle de fine hudplejeingredienser, masken indeholder. Materialet er også meget formbart. Fibrene er 1.000 gange tyndere end et hårstrå, og det bevirker, at aloe bio-cellulose mask sidder perfekt. Bio-cellulose fremstilles af bakterier, der får passende næring, hvorefter de producerer det tynde, stoflignende materiale. I dette tilfælde fodres bakterierne naturligvis med det bedste, vi har: Aloe vera.

Fantastiske ingredienser

Masken er mættet med et serum, der har et højt indhold af vores fineste Aloe vera, udvalgt for sine hudplejende, blødgørende og fugtbevarende egenskaber. Indeholder også velkendte ingredienser som fugtbevarende natriumhyaluronat og beskyttende glycerin. Men også nye, spændende bekendtskaber som hudplejende hestekastanjeekstrakt, koffein og zinkgluconat samt opstrammende ekstrakt af grøn te, en antioxidant, der plejer, styrker og beskytter huden.

Så let det kan være

Med produkter, der forenkler hudplejen bliver det meget lettere at få det gjort. Har du tyve minutter til overs? Så forkæl dig selv med en afslappende pause – og giv din hud en aloe bio-cellulose mask. Den er med til at forbedre udseendet af din hud og bringer en strålende, genfugtet hud frem, der desuden opleves mere ungdommelig. Du behøver ikke engang skylle maske af bagefter, bare massér resterne af det skønne serum ind i huden. Og ved du hvad? Når du er færdig med din aloe bio-cellulose mask kan du smide den i komposten.

Flere produkter i serien

Vores målrettede hudplejeserie omfatter desuden: smoothing exfoliator, awakening eye cream, protecting day lotion, aloe activator og balancing toner. Passer også perfekt sammen med produkterne fra serien infinite by Forever™ og Sonya™ daily skincare system.

Aloe bio-cellulose mask fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Åbn posen, og fold masken ud.

Masken er beskyttet af et lag vævet stof på hver side. Træk et af beskyttelseslagene af, og smid det væk.

Placér masken på ansigtet. Tryk forsigtigt på masken for at sikre, at den sidder tæt til.

Træk det andet beskyttelseslag af, og smid det væk.

Fjern masken efter ca. 20 minutter, og smid den væk. Du behøver ikke skylle ansigtet. Massér resten af produktet ind i ansigtet og på halsen for at opnå en ungdommelig glød.

Opbevares køligt og tørt. Undgå direkte sollys. Da produktet indeholder naturlige ingredienser, kan farven variere. Brug produktet straks efter åbning.

Aqua, Propanediol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Glycosyl Trehalose, Mannitol, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Xanthan Gum, Hydrolyzed Sclerotium Gum, Polyglyceryl-6 Stearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ammonium Glycyrrhizate, Limnanthes Alba Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Sodium Hyaluronate, Potassium Sorbate, Polyglyceryl-6 Behenate, Caffeine, Citric Acid, Sodium Benzoate, Zinc Gluconate, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Ascorbic Acid.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage