Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Sådan plejer du din hud

Vi er ikke alle ens, når det kommer til hudpleje. Men alle hudtyper har brug for pleje for at have det godt. Det behøver ikke tage særlig lang tid. Det kan også ændre sig gennem livet, hvor meget tid og overskud, vi har. 

Check guiden herunder og find det niveau, der passer bedst til dig lige nu, og se hvilke produkter, der passer til dig.

Hudplejeguide

Niveau 1 - den enkle:

Du har ikke tid eller lyst til at bruge særlig meget tid på hudpleje. Du vil gerne føle dig ren og frisk, men det kan kun gå for langsomt. Her er rutinen til dig.

Vask: Brug en rensende og opfriskende cleanser - vælg enten Sonya™ refreshing gel cleanser eller infinite by Forever™ hydrating cleanser (anti-aging).

Tilfør fugt: Fugt skal der til, uanset hudtype. Sonya™ soothing gel moisturizer er en beroligende fugtighedscreme i geléform. Til moden hud kan du i stedet for vælge infinite by Forever™ restoring crème.

Hvis du gerne vil have solfaktor i din dagcreme, skal du vælge protecting day lotion SPF 20.

Niveau 2 - middel:

Du er typen, der bruger lidt mere tid på den daglige hudpleje, og af og til kan du godt lide at forkæle dig selv med lidt luksus. Her er hudplejerutinen for dig.

Vask: Brug en opfriskende og rengørende cleanser, f.eks. Sonya™ refreshing gel cleanser eller infinite by Forever™ hydrating cleanser (anti-aging).

Peeling: Fjerner døde hudceller og giver ny glød. Vælg en god eksfoliator, der samtidig plejer og blødgør. Her anbefales smoothing exfoliator

Ansigtsvand: Gendanner hudens pH-værdi efter rensning og forbereder den til fugtplejen. Her anbefales balancing toner, som giver fugtighedslotionen de bedste forudsætninger for optimal effekt.

Fugt: Alle hudtyper har brug for fugt. Sonya™ soothing gel moisturizer er en beroligende fugtighedscreme i geléform. Moden hud foretrækker måske infinite by Forever™ restoring crème. Hvis solen titter frem, kan du med fordel vælge protecting day lotion SPF 20.

Niveau 3 - dig, der går all-in

Du er passioneret med at pleje din hud og ved, at den vil belønne dig for din vedholdenhed. Du kan skelne mellem cleanser og toner og ved, at der er forskel på en serum og en dagcreme. Her er rutinen til dig.

Vask: Brug en opfriskende og rengørende cleanser - vælg Sonya™ refreshing gel cleanser eller infinite by Forever™ hydrating cleanser (anti-aging).

Peeling: En peeling hjælper med at fjerne døde hudceller og giver ny glød. En god eksfoliator, der samtidig plejer og blødgør, er smoothing exfoliator

Ansigtsvand: Du ønsker at gendanne hudens pH-værdi efter afrensningen og forberede den til fugttilførslen. Anvend balancing toner. Den giver de bedste forudsætninger for maksimal effekt af din serum og fugtighedscreme.

Maske: Brug ansigtsmaske et par gange om ugen. Frisker din hud lidt ekstra op og giver dig en afslappende oplevelse. Du vil blive begejstret for natmasken Sonya™ refining gel mask. Og prøv også vores luksuriøse ansigtsmaske, der har vundet flere beauty priser, aloe bio-cellulose mask.

Øjencreme: Den tynde hud omkring øjnene fortjener lidt ekstra omsorg. Vælg awakening eye cream for en fugtbevarende og opstrammende effekt.

Serum: Med et serum tilfører du fugt og næring i dybden. Med hydrating serum får du hele fire forskellige typer hyaluronsyre, der samarbejder om at give din hud det ypperste. Ved fokus på anti-aging kan du i stedet vælge infinite by Forever™ firming serum.

Glød: Du kan godt nøjes med fugt efter denne grundlige behandling, men du er jo typen, der går all in, ikke? For at få mest muligt ud af din hudplejerutine og give huden lidt ekstra glød kan du påføre Sonya™ illuminating gel før den afsluttende fugttilførsel.

Tilfør fugt: Al hud har selvfølgelig brug for fugt. Sonya™ soothing gel moisturizer er en behagelig og beroligende gelébaseret fugtighedscreme. Ved moden hud kan du vælge infinite by Forever™ restoring crème i stedet for.

Hvis du gerne vil have solfaktor med, kan du vælge protecting day lotion SPF 20.

Mælkesyrebakterier:
8.000.000.000

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage