Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

infinite by Forever™ restoring crème

Suveræn anti-aging creme

infinite by Forever™ restoring crèmeDu kan ikke skrue tiden tilbage - men du kan hjælpe din hud med at føle sig genoprettet. Sig goddag til infinite by Forever™ restoring crème - en sand frelser af en ansigtscreme, fyldt med skønne ingredienser - mange af dem hentet i naturen. Den perfekte afslutning til din hudplejerutine. 

Denne fugtgivende supercreme, der kan anvendes både morgen og aften, er fyldt med over 15 ingredienser til hudens pleje, eksempelvis granatæble og hvid te. Den brede vifte af fine, botaniske ingredienser arbejder sammen om at levere dokumenterede resultater for beroliget og gennemfugtet hud og udjævne hudtone og tekstur for at understøtte et ungdommeligt udseende.

Alle disse 15 skønne ingredienser samles til en creme med en dejlig let og glat tekstur, der hurtigt absorberes af din hud uden at føles det mindste fedtet. Selvfølgelig baseret på Forevers helt egen Aloe vera. Med en smart tryk-dosering. Og med en helt vidunderlig let og frisk duft.

Virksom mod fine linjer og rynker

infinite by Forever™ består foruden restoring crème også af tre andre produkter. Dette imponerende anti-aging hudplejesystem hjælper med at forbedre hudens udseende, mindske fine linjer og rynker, og det giver dig mulighed for at bremse de almindeligt forekommende aldringstegn i huden.

Unisex hudplejeprodukter

Serien er en ægte unisex-serie - lige velegnet til alle køn, og de praktiske og hygiejniske emballager gør produkterne endnu mere attraktive. Eksempelvis får du restoring crème i en krukke med tryk-dosering. Et enkelt tryk med to fingre på toppen giver dig tilstrækkelig creme til hele ansigtet. Uden spild og uden bakterier i krukken. 

Læs om hele infinite serien her >

Til både børn og voksne!

Pas godt på huden

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage