Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

infinite by Forever™ hudpleje

Du har aldrig oplevet så effektfuld anti-aging hudpleje før!

Med infinite by Forever™ hudplejeserien, som er udviklet til brug for både kvinder og mænd, har Forevers forskerteam af eksperter inden for moderne hudpleje formået at kombinere fantastiske ingredienser som peptider, kollagen, naturlige mineraler og planter med den nyeste videnskab. 

Anti-aging top of the pop


Ved daglig brug giver infinite by Forever™ din hud en mere jævn hudfarve og tekstur, hvilket bidrager til et mere ungdommeligt udseende, og din hud følges behageligt glat og blød. Alle fire produkter i infinite-serien kan frit kombineres med de øvrige skønhedsplejeprodukter fra Forever Living, da basen i alle produkter er Aloevera.


Klik på billederne herunder og læs om de enkelte produkter eller scroll længere ned og se videoerne om daglig hudplejerutine med infinite-serien.

infinite by Forever™ giver dig fire avancerede produkter, der tager vare på din hud både indefra og udefra med fuldt fokus på anti-aging. Ingredienserne både supplerer Aloe vera og styrker plantens genfugtende, blødgørende og hudplejende egenskaber.

Læs om de naturlige ingredienser i bl.a. infinite her

Daglig rutine - morgen:

Tag 2 stk. infinite by Forever collagen complex dagligt - bedst om morgenen i forbindelse med dit morgenmåltid.

collagen complex er hudens eget kosttilskud med hydrolyseret marinekollagen og C-vitamin, der bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Indeholder også saftkoncentrat fra cantaloupmelon, hvedeekstrakt med ceramider og biotin, der bidrager til at bevare normalt hår og normal hud.

Daglig rutine - morgen og aften:

 

Trin 1 - rehydrating cleanser

 

hydrating cleanser er en let, fugtgivende og mild renselotion, der fjerner urenheder som snavs, fedt og affaldsprodukter. Ingredienserne er omhyggeligt udvalgt med tanke på den sarte ansigtshud, men hydrating cleanser renser samtidig effektivt uden at udtørre huden.

 

  • Afrens omhyggeligt ansigt og hals med rehydrating cleanser
  • Små cirkelbevægelser
  • Skyl med lunkent vandTrin 2 - firming serum


firming serum er et kraftfuldt anti-aging-supplement til din ansigtscreme. Takket være den høje koncentration af aktive stoffer giver dette opstrammende serum ekstra meget fugt, og det bevirker blandt andet, at oplevelsen af fine linjer reduceres. 

Efter afrensning med hydrating cleanser, men før firming serum, kan du om ønsket anvende en ansigtsvand - balancing toner eller aloe activator.


  • Et pump firming serum på fingerspidserne fordeles hurtigt i ansigtet
  • Endnu et pump firming serum fordeles på halsen

Husk altid: Små, forsigtige cirkelbevægelser og/eller opad og udad mod hårgrænsen.


Trin 3 - restoring crème


restoring crème er et meget kraftfuldt element i serien med over 15 hudplejende stoffer. På trods af alle ingredienserne føles restoring crème let og glat på huden og absorberes hurtigt uden at føles det mindste fedtet eller tung. 

Anvend om ønsket øjencremen awakening eye cream før restoring crème.


  • Afslut med restoring crème
  • Et pump til ansigtet og et pump til halsen
  • Små, rolige cirkelbevægelser

infinite by Forever restoring crème kan anvendes både morgen og aften. 


Lær mere om infinite-serien og targeted skincare

På min Youtube-kanal kan du se et webinar om de fire infinite produkter i kombination med targeted produkterne - med udførlig gennemgang af anvendelse, brugsvejledning, virkning samt ingrediensernes egenskaber - præsenteret af Senior Manager Lili Fisker. Webinaret er en team træningsvideo.

Min egen daglige hudplejerutine

Her på videoen kan du se, hvordan jeg selv bruger infinite by Forever™-hudplejeprodukterne.


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage