Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Prisvinder collagen complex anti-aging tabletter
Prisvinder collagen complex anti-aging tabletter
infinite by Forever collagen complex kosttilskud med kollagen til både kvinder og mænd
infinite by Forever collagen complex kosttilskud med kollagen

infinite by Forever™ collagen complex

500,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 556

KØB MED FAST RABAT? - læs mere her >

Skønhed indefra

Hudens eget kosttilskud indeholder hydrolyseret marinekollagen og C-vitamin, der bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende hud. Indeholder også saftkoncentrat fra cantaloupmelon, hvedeekstrakt med ceramider og biotin, der bidrager til at bevare normalt hår og normal hud. 60 tabletter / 29,5 g.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Til hvem?

Kollagen som kosttilskud er en hot trend lige nu. Collagen complex er velegnet til alle, specielt dem der er interesseret i hudpleje og ønsker at pleje huden bedst muligt.

Du får:

  • det nyeste inden for moderne hudpleje
  • hydrolyseret marinekollagen og C-vitamin
  • cantaloupmelon, ceramider og biotin
  • et kosttilskud udviklet specielt til huden

Plej din hud – indefra og ud

Vi ved alle, at skønhed ikke kun handler om det ydre. Forevers moderne kosttilskud med kollagen, ceramider, melon, C-vitamin og biotin hjælper dig til at fokusere på en sund hud fra flere aspekter. Collagen complex fokuserer nemlig på huden – indefra og ud.

Med kollagen

Kollagen er et af de proteiner, der opbygger vores hud. Kollagenproduktionen reduceres, efterhånden som vi bliver ældre. Det betyder, at hudens stabilitet reduceres, og rynker og fine linjer opstår. Hydrolyseret marinekollagen er den vigtigste ingrediens i collagen complex. Hydrolyseret betyder, at kollagenet allerede er nedbrudt ved hjælp af en proces, der kaldes hydrolyse. Proteinet bliver nedbrudt til mindre stykker, og det er derfor lettere og hurtigere for kroppen at optage kollagenet.

Vigtige vitaminer

Collagen complex indeholder også saftkoncentrat fra en specifik sort cantaloupmelon, der udelukkende dyrkes i Frankrig. Her er C-vitamin, der både hjælper til at reducere træthed og udmattelse og bidrager til normal kollagendannelse, der fremmer hudens normale funktion. Der er også tilsat biotin (B7-vitamin), da det bidrager til at bevare normalt hår og normal hud.

Og ceramider

En af hovedingredienserne i collagen complex er desuden hvedeekstrakt med ceramider. Ceramider er lipidmolekyler, der findes i cellemembranen i vores celler. Ceramidniveauerne falder med alderen, og det anses for at være en af årsagerne til, at huden opleves tørrere, når man bliver ældre.

Glutenfri

Selv om collagen complex indeholder ceramider fra hvede, klassificeres produktet som glutenfri. Det skyldes, at ceramiderne ekstraheres ved hjælp af en unik, patenteret proces, der fjerner gluten. Strenge kvalitetskontroller og regelmæssige tests udføres for at sikre dette, og målværdien ligger altid langt under grænseværdien på 20 mg gluten/kg.

En del af infinite by Forever™

collagen complex er en del af hudplejeserien infinite by Forever™, der har fuld fokus på anti-aging. Læs mere om infinite by Forever™ under Skønhedspleje.

60 tabletter

Anbefalet daglig dosis: 2 tabletter.

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.

Fremstillet i USA. Kollagen har sin oprindelse i Frankrig. Opbevares tørt og ikke for varmt.

Holdbarhedsdato: Se bunden af pakningen.

Hydrolyseret maritimt kollagen (fisk), calcium-L-askorbat (vitamin C), hvedeekstrakt med ceramider (Triticum vulgare), antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid), melonjuicepulver [hærdet palmeolie, frysetørret melonjuicekoncentrat (Cucumis melo)], antioxidant (dicalciumfosfat), biotin (vitamin B7).

Allergener: se fed skrift.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

Pr. 2 tabl. (% DRI*)

C-Vitamin 90 mg (112 %), Biotin 30 μg (60 %), Hydrolyserat maritimt kollagen 750 mg, Hvedeekstrakt (Triticum vulgare) med ceramider 30 mg, Melonjuicekoncentrat (Cucumis melo) 1,6 mg

*DRI = Dagligt Referenceindtag 

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage