Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

infinite by Forever™ collagen complex

Smukkere og mere ungdommelig hud med collagen

infinite by Forever™ collagen complexSmuk og ungdommeligt udseende hud er ikke kun et resultat af udvendig hudpleje. Vi skal selvfølgelig også tænke på kosten - og kosttilskud. Kollagen som kosttilskud er den hotteste trend inden for hudpleje - hvorfor ikke prøve det selv? 

Med sit indhold af hydrolyseret kollagen, ceramider, melon, C-vitamin og biotin passer infinite by Forever™ collagen complex til alle, der ønsker at tage sig så godt af deres hud som muligt. Og det gælder både for kvinder og mænd.

C-vitamin hjælper til normal kollagendannelse for hudens normale funktion. Biotin hjælper med at opretholde normalt hår og hud, så alt i alt hjælper collagen complex dig med at fokusere på sund hud - indefra og ud.

Foretrækker du et kollagen-produkt i drikkeform, vil jeg anbefale dig at prøve det nye Forever Marine Collagen™.

Skønhed kommer (også) indefra

Infinite by Forever™ collagen complex er hudens helt eget kosttilskud. Her tager hydrolyseret marinekollagen, C-vitamin, cantaloupemelon, ceramider og biotin sig af din hud, indvendigt og udvendigt. Skønhed kommer ikke kun fra pleje udefra.

collagen complex er et af fire produkter i anti-aging hudplejeserien infinite by Forever™. Ved at kombinere dette kosttilskud til huden med hudplejeprodukter, der indeholder revolutionerende og kraftfulde ingredienser, giver du din hud det allerbedste. 

Læs om de øvrige infinite produkter her >

Hudpleje til enhver!

Med Aloe vera
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage