Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
infinite by Forever firming serum anti-aging
infinite by Forever firming serum anti-aging
infinite by Forever firming serum med pumpefunktion

infinite by Forever™ firming serum

503,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 555

Serum med stort S, der giver huden et ekstra boost


Opstrammende serum, der med sin høje koncentration af aktive stoffer giver huden ekstra meget fugt, og det bevirker blandt andet, at oplevelsen af fine linjer reduceres. 30 ml.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer

Til hvem?

Det kan ikke undgås, at huden ældes og påvirkes af omgivelserne, men en god hudpleje kan gøre en stor forskel. Dette produkt er til alle, der ønsker at give deres hud lidt ekstra. Firming serum hjælper til at holde huden frisk og smidig længere, uanset hudtype.

Du får:

  • en effektiv anti-aging-serum
  • masser af hudplejende ingredienser
  • en let gel til alle hudtyper
  • et produkt uden parfume og silikone

Fine ingredienser i fint samarbejde

Hovedingrediensen i firming serum er vores Aloe vera. Den er i forvejen hudplejende, fugtbevarende og blødgørende, og ved hjælp af serummets aktive ingredienser forstærkes Aloe veraens plejende egenskaber yderligere.

Til frisk hud

Når vi bliver ældre, reduceres hudens produktion af kollagen. Kollagen er det protein, der er opbygget af lange peptidkæder, der giver huden fasthed og volumen. Firming serum indeholder de tre lange peptidmolekyler tripeptid-1, trifluoracetyl tripeptid-2 og caprooyl tetrapeptid-3, alle moderne anti-aging-hudplejeingredienser. Tilsammen virker peptiderne i firming serum både hudplejende og beskyttende. De imiterer hudens naturlige proces for at give fornemmelsen af en fast og elastisk hud. En anden plejende ingrediens er gærekstrakt, der også hjælper til at modvirke oplevelsen af en ujævn hudfarve.

Fugt, fugt og mere fugt

Hudplejende valleprotein bidrager til at øge hudens blødhed og fasthed. Fugtbevarende glycerin har desuden evnen til at sprede sig og danne en fugtbindende barriere på huden. Her hjælper også natriumhyaluronat til, et salt fra hyaluronsyre, der er meget fugtbevarende. Også mælkesyre og laktose hjælper huden til at bevare maksimal fugt. Sidst, men ikke mindst, bidrager den essentielle aminosyre L-arginin og C-vitamin med deres hudplejende egenskaber.

Modvirker alderstegn

Ingen af os kan stoppe tiden, men man kan selv gøre en hel del for at holde huden frisk længere. Man kan eksempelvis spise godt, drikke rigeligt med vand, bevæge sig regelmæssigt, beskytte huden mod for meget sol – og anvende gode hudplejeprodukter. Firming serum, for eksempel. Serummet indeholder hverken parfume eller silikone og passer til alle hudtyper. Det absorberes hurtigt af huden uden at fedte: en naturlig anti-aging-komponent i din daglige hudplejerutine.

infinite by Forever™ firming serum fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Flere produkter i serien

Infinite by Forever™ indeholder også: hydrating cleanser, collagen complex og restoring crème. Passer også perfekt sammen med vores andre avancerede hudplejeprodukter.

Påfør 1-2 doser serum på renset hud. Massér forsigtigt produktet på ansigt og hals, til det er absorberet. Tryk endnu en gang på pumpen, og påfør serum på halsen i en glidende bevægelse opad mod hagen for at opnå det bedste resultat. Påfør serum efter afrensning, men før fugtgivende ansigtscreme. Bruges dagligt, morgen og aften.

Undgå kontakt med øjnene. Ved øjenirritation skylles omhyggeligt med vand. Stop med at bruge produktet, og søg læge, hvis irritationen varer ved.

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Yeast Extract (gærekstrakt), Sodium Hyaluronate (natriumhyaluronat), Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Arginine (L-arginin), Tripeptide-1, Trifluoroacetyl Tripeptide-2, Caprooyl Tetrapeptide-3, Whey Protein (valleprotein), Lactic Acid (mælkesyre), Lactose (laktose), Hydrogenated Starch Hydrolysate, Caprylyl Glycol (caprylylglykol), Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Dextran, Ascorbic Acid (C-vitamin), Propanediol, Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage