Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
infinite by forever hydrating cleanser renselotion
infinite by forever hydrating cleanser renselotion
infinite by Forever hydrating cleanser

infinite by Forever™ hydrating cleanser

254,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 554

Renser effektivt uden at udtørre huden


Hydrating cleanser er en let og mild, fugtbevarende renselotion, der fjerner snavs, fedt og makeup. Indeholder ingredienser, der er omhyggeligt udvalgt med tanke på den sarte ansigtshud. 118 ml. 

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer

Til hvem?

Afrensning af huden danner grundlag for en velfungerende hudplejerutine. Alle har brug for en god renselotion – og hydrating cleanser er med sin milde og effektive formel et glimrende valg til alle hudtyper.

Du får:

  • en mild, men samtidig effektiv renselotion
  • hudplejende og fugtbevarende ingredienser
  • en let formel til alle hudtyper
  • et produkt uden parfume og sulfater

Første trin i din daglige hudplejerutine

Afrensning morgen og aften er alfa og omega for huden. Det er ekstra vigtigt om aftenen, hvor du fjerner alle de påvirkninger, huden har fået i løbet af dagen: sminke, forurening og de affaldsprodukter, huden udskiller, når vi sveder. En afrenset hud er også en forudsætning for at få den bedste effekt af din dag- og natcreme.

Renser uden at irritere

Vores egen Aloe vera spiller, med sine hudplejende, fugtbevarende og blødgørende egenskaber, hovedrollen i hydrating cleanser. Blødgørende er også solsikkeolie, der er rig på linolsyre og E-vitamin. Olien opløser effektivt snavs og fjerner den varsomt fra huden. Kokosnøddesyre, æbleaminosyre og glycinbaserede ingredienser plejer også huden, men er hovedsagelig overfladeaktive, rengørende stoffer, der opløser snavs og fedt uden at irritere eller udtørre huden.

Plejer huden

Capryloylglycerin beskytter og plejer huden og bidrager til en silkeblød fornemmelse. Glycerin beskytter huden, og har en god evne til at sprede sig og danne en fugtbevarende barriere på huden. Endelig er hydrating cleanser også beriget med den hudplejende aminosyre L-arginin samt C- og E-vitamin.

Rent og glat resultat

Sammen giver disse ingredienser et glimrende resultat. De er både hudplejende og fugtbevarende, og huden føles glat, ren og silkeblød. Hydrating cleanser indeholder hverken parfume eller sulfater.

infinite by Forever™ hydrating cleanser fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Flere produkter i serien

Infinite by Forever™ omfatter også: firming serum, collagen complex og restoring crème. Passer også perfekt sammen med vores andre avancerede hudplejeprodukter.

En god mængde cleanser påføres med våde fingre, og masseres forsigtigt med cirkelbevægelser på ansigt og hals. Skyl omhyggeligt. Afslut med en ansigtsvand og en fugtighedscreme/serum. Bruges dagligt, morgen og aften.

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Helianthus Annuus Seed Oil (solsikkeolie), Propanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Sodium Cocoyl Glycinate (kokosnød), Sodium Cocoyl Apple Amino Acids (æbleaminosyre), Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer (capryloylglycerin), Pyrus Malus Fruit Extract (æble), Stearic Acid, Polyacrylate Crosspolymer-6, Arginine (L-arginin), Diheptyl Succinate, Coco-glucoside, Sorbitan Laurate, Polyhydroxystearic Acid, Hydroxyacetophenone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Xanthan Gum, Disodium Edta, Citric Acid, Tocopherol (E-vitamin), Ascorbic Acid (C-vitamin), Phenoxyethanol, Sodium Benzoate

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage