Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

infinite by Forever™ hydrating cleanser

Blid anti-aging renselotion

Start og slut dagen med en blid anti-aging afrensning i tube med smart lukke-mekanisme. Du skal blot dreje låget en smule til det klikker og så trykke på tuben. Enkelt og hygiejnisk. Og når du er færdig, drejer du modsat til du hører et lille klik.

Start dit daglige skønhedsregime blidt og uden at udtørre din hud. Infinite by Forever™ hydrating cleanser rensemælk bygger fundamentet for din hudplejerutine. 

Den effektive formel er fyldt med ingredienser, der plejer din hud, gør den ren, blød og glat. Produktet er velegnet til både kvinder og mænd.

Og når dagen er slut er det igen tid til at rense din hud for at fjerne snavs og affaldsstoffer. En ren hud er også vigtig for at maksimere effekten af ​​dine dag- og natcremer. 

Helt ren og blød - uden parfume og silikone

Den parfumefri og silikonefri fugtgivende renselotion fra infinite by Forever™ anti-aging serien er meget hudplejende og fugtgivende. Når du skyller den af efter afrensningen, bliver din hud blød og ren. Det efterlader dig med en silkeblød fornemmelse, klar til at møde dagens udfordringer og nattens hvile. 

Ønsker du at forbedre din anti-aging hudplejerutine? 

Så tjek også de øvrige 3 produkter i Infinite by Forever™-serien ud. Det er topmoderne, avanceret anti-aging hudpleje, der hjælper dig, der er over 25 år, så din hud ser bedst muligt ud. 

Læs om hele infinite serien her >

Inde som ude!

Rent og skinnende
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage