Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Prisvinder Aloe-Jojoba Conditioner
Prisvinder Aloe-Jojoba Conditioner
Aloe-Jojoba Conditioner balsam til håret
Aloe-Jojoba Conditioner hårbalsam med Aloe vera fra Forever Living
Bedste hårbalsam Aloe-Jojoba Condtioner

Aloe-Jojoba Conditioner™

225,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 641

Til et fyldigere og mere glansfuldt hår


Formlen i den prisvindende Aloe-Jojoba Conditioner er kraftfuld og samtidig skånsom. Håret bliver blødt, glansfuldt og let at sætte. Passer perfekt sammen med Aloe-Jojoba Shampoo. Global Green Beauty 2021 prisvinder. 296 ml.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser

Til hvem?

Aloe-Jojoba Conditioner passer til alle hårtyper. En let formel, der plejer håret uden at tynge det ned og giver et fyldigt og frisk resultat. Samme forfriskende tropiske duft med toner af stjernefrugt og melon som Aloe-Jojoba Shampoo gør den populær blandt både kvinder og mænd.

Smukt hår starter med hovedbunden

Mange hårproblemer udspringer af en tør, skællende eller kløende hovedbund. Hovedbunden er hud, og huden skal have fugt for at trives. Det er derfor vigtigt at anvende gode hårprodukter. Aloe-Jojoba Conditioner indeholder milde men effektive ingredienser, der plejer både håret og hovedbunden.

En plejende holdopstilling

Aloe vera og jojoba er en gennemtestet kombination, der plejer både huden og håret og desuden er både fugtbevarende og blødgørende. Arganolie styrker, fugter og blødgør håret, og hybenolie styrker håret og plejer hovedbunden. Indeholder desuden C-vitamin, der hjælper med at bevare pH-balancen. Sammen arbejder disse kraftfulde ingredienser for at understøtte et sundt hår og holde det fugtet og blødt.

Det perfekte resultat

Resultatet er en balsam, der er kraftfuld nok til at gøre dit hår blødere, mere glansfuldt og fyldigere uden at tynge det ned. Aloe-Jojoba Conditioner er velegnet til hele familien og så mild, at den kan bruges hver dag.

Aloe-Jojoba Conditioner fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Efter hårvask med Aloe-Jojoba Shampoo masseres Aloe-Jojoba Conditioner ind og får lov til at virke i 2-3 minutter. Skyl ud,og lad håret tørre.

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Isoamyl Laurate, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Rosa Canina Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrolyzed Jojoba Esters, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Isopropyl Alcohol, Citric Acid, Ascorbic Acid, Parfum, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage