Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Forever Active Pro-B kapsler med mælkesyrebakterier
Forever Active Pro-B kapsler med mælkesyrebakterier
Forever Active Pro-B kosttilskud med mælkesyrebakterier

Forever Active Pro-B™

355,00 kr.
Om fragt og levering
Varenummer: 610

KØB MED FAST RABAT? - læs mere her >

8 milliarder mælkesyrebakterier til tjeneste

Forever Active Pro-B™ indeholder 8 milliarder levende mælkesyrebakterier fra 6 forskellige nøje udvalgte bakteriestammer – i kapsler, som er nemme at sluge, og som opløses, når de har nået deres destination. De er pakket i en praktisk emballage, behøver ikke opbevares på køl og er perfekte til at tage med på rejsen. 30 kapsler.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Til hvem?

Forever Active Pro-B™ passer til dig, som gerne vil have et kosttilskud med mælkesyrebakterier i din hverdag – eller til dig som skal ud at rejse. Eftersom produktet er helt fri for animalske ingredienser, er det egnet til både veganere og vegetarer.

Du får:

  • Et moderne kosttilskud med en kombination af 6 forskellige bakteriestammer
  • 8 milliarder levende mælkesyrebakterier pr. kapsel
  • Mineralet zink, der blandt andet bidrager til immunsystemets normale funktion, en normal kognitiv funktion og til at beskytte cellerne mod oxidativ stress
  • Mælkesyrebakterier fremstillet med en unik teknologi for øget holdbarhed
  • En produkt fri for gluten, mælk og animalsk gelatine
  • En praktisk emballage, som giver lang holdbarhed

Med zink

Mineraler er nødvendige for, at vi kan have det godt. Der kræves ikke meget, men da kroppen ikke selv kan producere mineralet, er vi nødt til at få det via kosten. Forever Active Pro-B indeholder mineralet zink, der bidrager til at vedligeholde normalt hår, normal hud og normale negle. Zink bidrager også til normal kognitiv funktion (hjernens processer, der omhandler tænkning, viden og information) og til at beskytte cellerne mod oxidativ stress.

Og 8.000.000.000 fordele mere

Forever Active Pro-B™ indeholder intet mindre end 8 milliarder levende mælkesyrebakterier fra 6 forskellige bakteriestammer. Produktet indeholder hverken gluten, mælk eller animalsk gelatine. Mælkesyrebakterierne i Forever Active Pro-B™ er fremstillet med en unik teknologi, som både øger produktets holdbarhed og beskytter bakterierne på deres vej gennem mavens sure miljø, indtil de når deres tilsigtede destination i tyktarmen. Forever Active Pro-B™ indeholder også majsfibre og fructooligosaccharider – kostfibre, der tilsættes for at fungere som næring til mælkesyrebakterierne.

Og sikker produktion

Bakterierne bliver dyrket i et nøje kontrolleret laboratorium for at udelukke kontamination fra andre mikroorganismer. Samtlige bakteriestammer gennemgår grundlige sikkerhedskontroller for at sikre, at de tilhører den rette stamme, netop fordi vi skal være sikre på, at vi får et godt og sikkert produkt. Kapslen er nem at sluge hel med en tår vand, men du kan også dele den og hælde indholdet over kold mad.

Bakterier er en naturlig del af os alle

Der er ikke noget nyt i, at vi mennesker for en stor del består af vand, det er helt naturligt. Men vidste du, at det er lige så naturligt, at vi har bakterier i kroppen og på vores hud? I tarmsystemet lever der masser af bakterier, cirka 1-2 kg hos en voksen person. Her findes der hundredvis af forskellige arter af bakterier, og alle har forskellige egenskaber.

Alt handler om at finde balancen

For at der skal være en god balance, skal tarmen have en god fordeling mellem sine forskellige indbyggere. I dag spiser mange af os fastfood og lever et stresset liv. Det kan forstyrre den naturlige balance i tarmfloraen. En god kost og en sund livsstil kan hjælpe dig til at genvinde den. Mælkesyrebakterier findes naturligt i mad, der er fermenteret, som for eksempel sauerkraut, yoghurt, mælkesyrede grøntsager og nyhøstet honning.

Forever Active Pro-B™ følger gerne med på rejsen

Den praktiske emballage og det faktum, at produktet ikke behøver blive opbevaret på køl, gør den perfekt til at have med på rejsen. Den er nem at dele med andre og er nok til for eksempel to personer i to uger.

Anbefalet daglig dosis:

1 kapsel. Indtages i forbindelse med måltid. Kapslen sluges hel med vand eller knækkes og hældes over kold mad.

Er nok til fire uger for én person (dagligt) eller til to personer i to uger (for eksempel på rejsen).

Passer godt sammen med vores Aloe vera-drikke, for eksempel Forever Aloe Vera Gel™, og vores kostfibertilskud Forever Fiber™.

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Personer, der er under lægeopsyn eller i medicinsk behandling, bør konsultere lægen, før der foretages ændringer i kosten.

Majsfibre, vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose), fructooligosaccharider, B. lactis, zinkgluconat, L. rhamnosus, L. reuteri, L. acidophilus, antiklumpningsmiddel (magnesiumsalt af fedtsyrer), B. longum, B. bifidum, farvestof (calciumcarbonat), antiklumpningsmiddel (kiseldioxid).

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

Pr. 1 kaps. (% DRI*)

Zink 2,5 mg (25 %), Bifidobacterium lactis 30 mg (5,2 miliarder), Lacticaseibacillus rhamnosus 20 mg (1,15 miliarder), Limosilactobacillus reuteri 10 mg (580 milioner), Lactobacillus acidophilus 8 mg (580 milioner), Bifidobacterium longum 5 mg (200 milioner), Bifidobacterium bifidum 5 mg (290 milioner)

*DRI = Dagligt Referenceindtag. 


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage