Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

smoothing exfoliator

Synlig hudmagi

Skab din egen hudmagi med smoothing exfoliator - en rensende, hudplejende, blødgørende og fugtgivende peeling creme, der fjerner gamle hudceller og giver dig en mere jævn hudfarve og en helt ny glød. Du vil blive forbavset over resultatet.

smoothing exfoliator fra Forever Living giver en kemisk peeling med enzymer fra papaya og ananas sammen med manuel peeling fra f.eks. runde jojoba-perler og bambuspulver. smoothing exfoliator er friskhed indefra og ud, som er synligt på overfladen.


Nyt liv til dit ansigt

Slip af med de kedelige, gamle døde hudceller og giv plads til nye med smoothing exfoliator. Din hud bliver mere frisk og klar at se på. 

Den fantastiske smoothing exfoliator er blandt de nyeste produkter i Forever targeted skincare serien. Den er proppet med effektive, moderne ingredienser, der arbejder sammen for en mere ungdommelig følelse. Sammen med aloe bio-cellulose mask udgør den et stærkt makkerpar til at friske huden op.

smoothing exfoliator supplerer både anti-aging-serien infinite by Forever™ og Sonya™ daily skincare system, som er god til alle hudtyper, men især kombineret hud. Men smoothing exfoliator kan naturligvis også bruges sammen med dine andre yndlings hudplejeprodukter. Alle omkring dig vil blive forbløffet over dit friske, strålende nye udseende! Så prøv den i dag!

Nyd et dejligt bad!

HJEMME-SPA
FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage