Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever™ targeted skincare

Målrettede hudplejeprodukter fra Forever med et kraftfuldt indhold fra naturen

De fleste af os stræber efter, at huden skal se sund, frisk og ungdommelig ud. Udgangspunktet er forskelligt, men noget, der er fælles for alle, er, at huden har brug for pleje og fugt. Huden fortjener ingredienser, der er valgt med omhu og stor viden om deres egenskaber. Og gerne så naturligt som muligt. Alt dette får du med targeted skin care. 

Produktlinjen består af syv produkter, der har hvert deres "speciale": aloe bio-cellulose mask, smoothing exfoliator, balancing toner, awakening eye cream, protecting day lotion, hydrating serum og aloe activator. Mask powder gør desuden targeted-produkterne følgeskab, qua dets makkerskab med aloe activator i den populære lyserøde ansigtsmaske, aloe mask. 


Lad targeted skincare produkterne supplere serierne infinite by Forever™ eller Sonya™ daily skincare system eller andre yndlingsprodukter i din daglige hudplejerutine. 


Klik på billederne herunder for at læse om de enkelte produkter.

Forevers eksperter anvender den seneste videnskab inden for hudpleje, der både supplerer og forstærker vores egen Aloe vera. Her indgår både peptider, collagen, naturlige mineraler og planter.

aloe bio-cellulose mask

Sensationel, prisvindende ansigtsmaske, som bare SKAL prøves! 

Luksuriøs, fugtgivende maske af bio-cellulose mættet med et serum, der indeholder den fineste, fugtbevarende Aloe vera og natriumhyaluronat. Beriget med hudplejende koffein og zinkgluconat, opstrammende hestekastanje og ekstrakt af grøn te, der plejer huden. Giver et boost af fugt til huden.

Se her hvordan du anvender masken:


balancing toner

Afbalancerende ansigtsvand, der plejer og stabiliserer hudens pH-balance. Opfriskende og beroligende, og den genopretter fugtbalancen. Med bl.a. Aloe vera, betaglucan, allantoin, carragentang og ekstrakt af hvid te og agurk. Se videoen om denne dejlige skintonic:


smoothing exfoliator

Effektiv og skånsom peelingcreme, der rengør og fjerner døde hudceller. Med bl.a. Aloe vera, jojobaperler, bambuspulver og bromelain og papain (kemiske eksfoliatorer). Giver huden en mere jævn farve, struktur og glød, samt modvirker tilstoppede porer.


awakening eye cream

Dejlig øjencreme med et silkeblødt resultat. Giver et mere ungdommeligt udseende til den sarte hud omkring øjnene. Indeholder bl.a. fire forskellige peptidkæder, rødbede, silkerosentræsbark, hydrolyseret collagen, Aloe vera og jojobaolie. Meget fugtgivende, blødgørende og hudplejende. Føles opstrammende. 

Se videoen om den skønne, nye øjencreme.


protecting day lotion SPF20

Dagcreme med solfaktor 20, der fugter, blødgør og plejer og samtidig blokerer mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Indeholder bl.a. det fysiske solfilter zinkoxid, men også Aloe vera, E-vitamin, C-vitamin og flere blødgørende olier. 

Se videoen.

Få mere viden om ingredienser her >>>


hydrating serum

Fugtgivende serum, der booster effekten af din hudlotion. Indeholder fire forskellige typer hyaluronsyre, der samarbejder om dels at fugte hudens overflade, dels at bevare fugten indefra.

Fedtsyre fra kokosnød og sheasmør bevirker, at serummet smelter helt ind i huden. Indeholder hvid te og bark fra mimosetræ, der begge er kendt for deres anti-aging-effekt på grund af et højt indhold af antioxidanter. 


aloe activator

Meget mildt, hudplejende ansigtsvand. Særlig velegnet til følsom hud og kan anvendes til at berolige og køle poser under øjnene. Indeholder hudplejende Aloe vera og allantoin samt antioxidanten C-vitamin. Anvendes dagligt som ansigtsvand for en skønt forfriskende og beroligende fornemmelse. 

PINK MASK: Blandet med Mask Powder bliver det en hudplejende og opstrammende ansigtsmaske. Kan anvendes op til 2-3 gange om ugen som maske.

mask powder

To-komponent ansigtsmaske, der giver strålende, frisk hud. Absorberende og eksfolierende ansigtsmaske, som fjerner døde hudceller og urenheder, og samtidig virker opstrammende. Med absorberende og eksfolierende majsstivelse og kaolin samt hudplejende æggehvidestoffer og kamille. Anvendes sammen med aloe activator.

Gå i dybden med Forever targeted skincare


Se her webinar om targeted produkterne - med udførlig gennemgang af anvendelse, brugsvejledning, virkning samt ingrediensernes egenskaber - præsenteret af Senior Manager Lili Fisker.

Webinaret er en team træningsvideo.

Læs om de naturlige ingredienser i bl.a. targeted produkterne her >FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage