Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

deep moisturizing cream

Luksus til en virkelig god pris

Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream har fået ny emballage og nyt navn, men ellers er den præcis lige så skøn, som den plejer at være. Nu hedder cremen blot deep moisturizing cream. Det er en virkelig eksklusiv dag- og natcreme, som burde koste det fem-dobbelte!

deep moisturizing cream har modtaget bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

deep moisturizing cream er et af de lækreste skønhedsplejeprodukter fra Forever med en skøn duft. Den meget fugtgivende creme er baseret på Aloe Vera og indeholder masser af antioxidanter, specielt hvid te, der fremmer cellefornyelsen og øger hudens elasticitet og fugtighed. Cremen indeholder ikke parabener.

Dagcreme og natcreme

Cremen, der hører til blandt de ypperste trods sin lave pris (i forhold til hvad du får for pengene), beskytter og fugter huden effektivt og er fantastisk som natcreme til alle hudtyper. 

Har du tør eller normal/tør hud fungerer cremen ydermere ganske fint som dagcreme. Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream indeholder også olier fra macadamianød og solsikkefrø samt ekstrakt af fyrretræsbark (med antioxidanter). Cremen har en virkelig blød og lækker konsistens, absorberes hurtigt af huden og fedter ikke.

Nyt liv til huden om natten

Vil du gøre noget ekstra for din hud om natten, hvor hele kroppen restituerer, så prøv denne dybdefugtende creme og oplev, hvordan din hud får nyt liv hver nat. Nyd at gøre dig klar til natten hver aften, og nyd at stå op hver morgen og mærke din hud!

Boost hud og krop indefra!

COLLAGEN FRA HAVET

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage