Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Forever Marine Collagen™

Kollagen fra havet

Vi ved alle, at skønhed kommer indefra. Med Forever Marine Collagen™ kan du hjælpe kroppen på vej, så det også både ses og føles udenpå.

Tilbud på Forever Marine Collagen? Hvis du ønsker at købe mere end en æske Forever Marine Collagen, så kontakt mig på 23 30 71 99 og hør om muligheden for at opnå fast rabat.

For at vores hud kan se sund ud og have en fin glød, har den brug for kollagen. Vores krop producerer selv en vis mængde af dette særlige protein - men mindre, jo ældre vi bliver. Derfor er det indlysende, at kroppen har brug for hjælp. Nu kan kroppen få det hurtigere og lettere end nogensinde før - med den innovative Forever Marine Collagen™ drik. 

Formlen er af ​​ypperste kvalitet med marinekollagen, planteekstrakter og essentielle vitaminer, der fremmer en smuk teint og samtidig beskytter effektivt mod frie radikaler.

Når man taler om kollagen, skelner man mellem bovinekollagen fra kvæg og marinekollagen fra fisk. Da peptidmolekylerne i marinekollagen er mindre, er de lettere for kroppen at optage. 


Kollagen - den stabile base for vores hud

Ung hud er fast og stråler indefra. Det skyldes først og fremmest en ting: nemlig proteinet kollagen, der samles i stabile fibre, der er meget elastiske. Det gør kollagen til det vigtigste protein for hud, hår og negle, hvor fleksibilitet og elasticitet bevares. Kollagen er også en organisk komponent i sener, ledbånd, knogler og brusk samt bindevæv - og med omkring 30 procent af den samlede masse er det det mest almindelige protein i kroppen.

Kollagen spiller en stor rolle i biomineralisering og er en nøgle til succesfuld anti-aging. Ung hud har næsten 80 procent kollagen, og den ser lige så frisk ud. Desværre, jo ældre vi bliver, jo mere falder kollagenindholdet, og huden bliver rynket og tør, og friskheden forsvinder.

Det er netop derfor, du ikke bør vente for længe med at give din krop støtte for at holde kollagen tilgængeligt. Det er her den innovative Forever Marine Collagen™ spiller ind - en enkel og biotilgængelig form for kollagen, som din krop hurtigt kan optage. Denne form for kollagen er en synlig opfrisker, selv for ældre hud!

Forever Marine Collagen kan let blive en del af din daglige skønhedsrutine!


Jeg anbefaler dig at drikke en pose (15 ml) dagligt - alene eller sammen med din yndlingsdrik. Forever Marine Collagen smager mildt af syrlige bær og derfor simpelthen friskt og dejligt. Du vil glæde dig til det hver dag!


Sådan tager du din daglige skønhedsdrik: 


Det vigtigste er, at du altid tager Forever Marine Collagen på samme tid, helst enten om morgenen eller ved sengetid. Om du vælger at tage det om morgenen eller om aftenen er op til dig. Taget på tom mave om morgenen hjælper du din krop med at maksimere absorptionen. Hvis du drikker det om aftenen, har din krop tid til at arbejde med drikken, mens du sover.


Kollagen-drikken smager bedst kold, så det er en god ide at opbevare den i køleskabet. Den behøver dog ikke opbevares koldt, så du kan nøjes med at have nogle stykker i køleskabet til de næste par dage.

Forever Marine Collagen indeholder ud over den fine marinekollagen en lang række botaniske ingredienser - bl.a. acerola, grøn te, gojibær og ekstrakt af sort peber. Det er disse ingredienser, der giver Forever Marine Collagen den friske, let syrlige smag af bær. Den er helt uden fiskesmag. 


Det får du med Forever Marine Collagen:


  • Høj kvalitet og effektivt marinekollagen fra bæredygtigt fiskeri i Nordatlanten. Den indeholder hovedsageligt kollagenpeptider af type 1, i mindre mængder type 2, 4, 5, 6, 7, 8, 10 og 11.
  • Sort peber ekstrakt beskytter som en kraftig antioxidant.
  • Goji bær, acerola og grøn te ekstrakt, som binder frie radikaler.
  • Vitamin A, zink og biotin samt C-vitamin bidrager til normal kollagendannelse og understøtter funktionen af ​​hud, knogler og blodkar.

Med collagen og elastin

FUGT OG PLEJE

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage