Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
smoothing exfoliator Forever Living peelingcreme til ansigtet
smoothing exfoliator Forever Living peelingcreme til ansigtet
smoothing exfoliator Aloe vera scrubcreme
smoothing exfoliator skrubbecreme

smoothing exfoliator

176,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 559

Giv din hud nyt liv


Smoothing exfoliator hjælper huden med at fjerne døde hudceller og give plads til nye. Den renser, plejer og blødgør og giver huden en glattere og friskere fornemmelse. 60 ml.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer

Til hvem?

Dette er et produkt til alle, der på en let måde ønsker at give sin hud nyt liv. Her kombineres kemisk eksfolierende ingredienser med andre, der eksfolierer manuelt – hvilket giver et effektivt produkt, der passer til alle hudtyper.

Du får:

  • en effektiv og skånsom eksfoliering
  • ingredienser, der giver et silkeblødt resultat
  • ingredienser, der plejer, blødgør og fugter
  • en drøj formel med en let citrusduft

Eksfoliér mere

Huden producerer nye celler hver dag og afstøder samtidig millioner af døde celler. Denne proces bliver langsommere og langsommere, jo ældre vi bliver, og det kan resultere i en hud, der er tør, grå og mat på overfladen. Smoothing exfoliator renser ikke bare huden og efterlader den ren og frisk – den modvirker også tilstoppede porer, fugter og plejer. Det bevirker, at serum og ansigtscreme lettere kan trænge ind i huden og virke mere effektivt.

Nøje udvalgte ingredienser

Ingredienserne i smoothing exfoliator er effektive, men samtidig skånsomme for den sarte ansigtshud. Vores Aloe vera er hovedingrediens. Præcis som druesaftekstrakt og citron er den hudplejende, men også fugtbevarende, blødgørende og giver en dejlig, svalende fornemmelse mod huden.

Kemisk og manuel eksfoliering

Papain er et enzym, der er udvundet af papaya, og bromelain et enzym, udvundet af ananas. Det er hudplejende og blide, kemiske eksfoliatorer, der nænsomt opløser gamle hudceller på overfladen. Natriumlaktat, saltet af mælkesyre, der findes naturligt i huden, har en høj vandbindingsevne, hvilket betyder, at den er fugtbindende og samtidig også eksfolierende. Runde jojobaperler og bambuspulver giver desuden en blid, manuel eksfoliering, der virker på overfalden.

En vindende kombination

Decylglucosid og de glycinbaserede ingredienser er hudplejende, men også overfladeaktive, rensende stoffer, der opløser snavs og fedt uden at irritere eller udtørre huden. Glycerin virker både fugtbevarende og beskyttende. Med denne ingrediensliste kan vi love, at smoothing exfoliator skånsomt eksfolierer, renser, fugter og plejer alle hudtyper. Resultatet er en hud med en mere jævn farve og struktur – og en helt ny glød.

smoothing exfoliator fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.

Flere produkter i serien

Vores avancerede hudplejeserie omfatter også: awakening eye cream, balancing toner, og protecting day lotion SPF 20. Passer også perfekt sammen med produkterne fra serien infinite by Forever™.

Påføres i ansigtet med fugtige fingre. Arbejdes forsigtigt ind med cirkelbevægelser. Undgå øjenomgivelserne. Skyl omhyggeligt. Anvendes 2-3 gang om ugen. Afslut gerne med ansigtsvand, serum og en plejende creme.

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Hydrogenated Jojoba Oil (jojoba), Propanediol, Glyceryl Stearate, Bambusa Arundinacea Stem Powder (bambus), Cetyl Alcohol, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Decyl Glucoside, Vitis Vinifera Juice Extract (druesaftekstrakt), Citrus Limon Peel Oil (citron), Stearyl Alcohol, Sodium Lactate (natriumlaktat), Sodium Isethionate, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Capryl Glycol, Ascorbic Acid (C-vitamin), Bromelain (ananas), Papain (papaya), Coconut Acid (kokosnød), Phytic Acid, Maltodextrin, Polyacrylate Crosspolymer-6, Citric Acid, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, T-Butyl Alcohol, Hydrated Silica, Stearyl Phosphate, Caprylhydroxamic Acid, Parfum, Limonene, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage