Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

(Sonya™ Aloe) deep moisturizing cream

312,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 651-g

OBS! Sonya™ Aloe Deep Moisturizing Cream har ændret navn til deep moisturizing cream, har fået ny emballage og nyt varenummer, men selve cremen er, som du kender den. 

Til hud, der har brug for lidt ekstra kærlighed

Uovertruffen fugtighedscreme med masser af hudplejende stoffer, blandt andet olie fra macadamianødder og solsikkekerner, fyrrebarkekstrakt og vores egen Aloe vera, naturligvis. Dejlig, glat konsistens, der hurtigt absorberes af huden. 71 g.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Certificeringer

Til hvem?

Dette produkt er til alle, der ønsker en virkelig plejende ansigtscreme. Velegnet som natcreme til alle hudtyper og som dagcreme til dig med normal til tør hud. Også et godt vinterprodukt til dig, der ønsker en mere effektiv fugtighedscreme til den kolde årstid.

Du får:

  • en af vores mest populære ansigtscremer
  • hudplejende, blødgørende og fugtbevarende ingredienser
  • beskyttende ceramider
  • et fantastisk glat resultat

Fugt og pleje

deep moisturizing cream består af en række ingredienser, der tilfører og binder fugt. Foruden vores Aloe vera med sine fantastiske, fugtgivende egenskaber indeholder cremen olie fra macadamianødder og solsikkekerner, fugtbindende sorbitol og hyaluronsyre. Indeholder også blødgørende lauryllaktat og kolesterol samt den hudplejende aminosyre L-arginin.

Modvirker de frie radikaler

Ingrediensen fyrrebarkekstrakt har gode, hudplejende egenskaber, men er også en kraftfuld kilde til antioxidanter. Antioxidanter er værdifulde for bekæmpelsen af de frie radikaler, hvilket anses for at være en af de bedste metoder til at modvirke alderstegn på. For mange frie radikaler kan eksempelvis gøre huden mere tør og sart og mindre elastisk.

Hvad er frie radikaler?

Frie radikaler dannes naturligt i kroppen, men stammer også fra ydre faktorer, som UV-stråling, luftforurening og cigaretrøg. Frie radikaler er ustabile atomer eller molekyler, der har en elektron for meget eller for lidt. De reagerer hurtigt med andre stoffer omkring sig for at tiltrække eller afgive en elektron. Kroppen har et indbygget forsvar, der bekæmper aktiviteten i de frie radikaler, men det forringes ved stor belastning eller med alderen. En for stor mængede af frie radikaler kan medføre skader i huden og accelereret ældning.

Effektiv beskyttelse

Hudpleje handler altså også om at beskytte huden mod påvirkninger fra ydre faktorer som klima og miljø. deep moisturizing cream indeholder beskyttende glycerin og ceramider, der hjælper til at opretholde hudens naturlige beskyttelsesbarriere. Alle disse ingredienser samarbejder for at bevare en frisk hud og et ungdommeligt udseende.

deep moisturizing cream fik bedømmelsen EXCELLENT i dermatologiske tests udført af Dermatest®.
Brug den medfølgende spatel til at tage den ønskede mængde creme fra krukken. Massér forsigtigt cremen på ansigt og hals med fingerspidserne. Skyl herefter spatlen grundigt, og lad den tørre.

Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe vera), Aqua, Butylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Macadamia Integrifolia Seed Oil (macadamiaolie), Propanediol, Glyceryl Stearate, Lauryl Lactate (lauryllaktat), Dimethicone, Helianthus Annuus Seed Oil (solsikkeolie), Cetyl Alcohol, Sorbitol, Isostearyl Hydroxystearate, Methyl Gluceth-20, Arginine (L-arginin), Pinus Strobus Bark Extract (fyrrebarkekstrakt), Ceramide I, Ceramide 3, Ceramide 6 II, Palmitoyl Tripeptide-5, Sodium Hyaluronate (natriumhyaluronat), Phytosphingosine, Cholesterol (kolesterol), Carbomer, PEG-100 Stearate, Sodium Lauroyl Lactylate, Glycerin, Tocopherol (E-vitamin), Ascorbic Acid (C-vitamin), Citric Acid, Parfum, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.


FRI FRAGT (DAO PAKKESHOP)

Ved køb over 685 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage