Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop

Sonya™ soothing gel moisturizer

Hurtigt absorberende og let creme

Sonya™ soothing gel moisturizer er det perfekte valg for dig, som ikke bryder dig om fede cremer. Det er en let fugtighedscreme, som nærmest smelter ind i huden og efterlader huden beroliget, gennemfugtet og frisk - helt uden at fedte - samtidig med at den plejer huden og udjævner hudtonen.

Naturen hjælper din hud godt på vej. Mere end 10 naturlige planteekstrakter og olier medvirker til, at din hud kommer i den bedste form. Der er sågar anti-aging ingredienser i, som f.eks. hydrolyseret kollagen, der bidrager til den friske følelse. Planteekstrakter og olier som jojoba og oliven bevirker, at huden føles dejligt glat.

Sonya™ soothing gel moisturizer's gelbaserede formel er fyldt med naturlige ingredienser, der absorberes fuldstændigt i din hud, hvilket giver dig en jævn, afbalanceret tone og en fantastisk glød.

Masser af botaniske ingredienser

Videnskaben arbejder med tre hudtyper: tør, fedtet og kombineret hud. Faktisk har de fleste mennesker, der ikke har identificeretet bestemt hudproblem, eller som identificerer deres hud som 'normal', kombineret hud.

Sonya™ daily skincare system er udviklet specielt til blandet hud, der kan svinge og variere meget med en høj koncentration af aloe og andre fugtgivende planter.

Naturen møder videnskaben med revolutionerende gelbaseret teknologi, der hjælper med at levere fordelene ved aloe, hvor din hud har mest brug for den, og dens lette konsistens efterlader din hud frisk og forynget. Sonya™ soothing gel moisturizer er blot et af de fire fine, botaniske produkter i serien til den daglige fugtpleje.

Varme- og massagelotion!

Til ømme kroppe

FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 675 DKK

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage