Aloe Vera Forever DK

Selvstændig forhandler for Forever Living Products

Tilbage til webshop
Vegansk
Forever Plant Protein vegansk shakemix
Forever Plant Protein vegansk shakemix
Forever Plant Protein vegansk proteindrik
Forever Plant Protein veganervenlig proteinshake

Forever Plant Protein™

540,00 kr.
Om fragt og levering
Varenummer: 656

Til de målbevidste

Denne proteinshake er et styrkende kosttilskud, der indeholder hele 17 g protein fra ærter og græskar pr. portion. Komplet vegansk formel, der er både mælke- og sojafri. Måleske medfølger i posen. 390 g (15 x 26 g). 


1
+
Tilføj til kurv
Evt. tilkøb:
Forever dåse i aluminium Aluminiumsdåse
+20,00 kr.
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Næringsindhold
Certificeringer

Til de målbevidste

Sulten efter noget hurtigt, nemt og godt? Forever Plant Protein er altid klar, når du er på farten. Bland, ryst og drik – så nemt er det at tilberede en snack, der ikke alene er velsmagende, men som også er perfekt, hvis du ønsker at holde øje med, hvad du spiser. Forever Plant Protein indeholder hele 17 g protein pr. portion.

Til hvem?

Varieret og sund kost kombineret med regelmæssig motion – det er opskriften på sundhed og velvære. Det kan dog være en god idé til en aktiv livsstil med nogle smarte værktøjer, der kan hjælpe med at få hverdagen til at fungere. Bland en måleske Forever Plant Protein med vand eller usødet, plantebaseret mælk. Vælg gerne mælk baseret på soja, havre, mandel, cashewnødder, kokosnød eller lignende. Til alle, der lever et aktivt liv og ønsker et proteinrigt mellemmåltid efter træning. Eller hvis du bare gerne vil have noget hurtigt, nemt og godt, når du er på farten.

Du får:

• 17 g protein pr. portion

• Komplet vegansk formel

• Cremet vaniljesmag

Vegansk proteinshake

Forever Plant Protein har en helt vegansk formel, der desuden både er laktose- og sojafri. Ærte- og græskarprotein bidrager til at vedligeholde muskelmasse. Den cremede shake med vaniljesmag indeholder hele 17 g protein pr. portion, og pakken rækker til 15 portioner. Der medfølger en doseringsske i posen. 

Bland 1 måleske med 240 ml vand eller anden drik, og rør grundigt. Ryst altid godt før brug.

Dette produkt er et kosttilskud. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud kan ikke erstatte en varieret kost og en sund livsstil. Opbevares udenfor børns rækkevidde.

Ærteproteinisolat (Pisum sativum L.) (59 %), græskarprotein (Cucurbita pepo L.) pulver (26 %), aroma (vanilje), maltodextrin, fructooligosaccharider, mellemkædede triglycerider, fortykningsmiddel (guargummi), aroma, antiklumpningsmiddel (magnesiumoxid), sødemiddel (steviolglykosider), Aloe vera (Aloe barbadensis) pulver.

Indeholder sødestoffer

Vær opmærksom på, at indholdet kan ændres, og at det altid er informationen på emballagen, som gælder.

Pr. anbefalet daglig dosis for 1 måleske (26 g):

Ærteprotein 13 g (26 % DRI*)

Græskarprotein 4 g (8 % DRI*)

Aloe vera pulver 18 mg.

*DRI = Dagligt referenceindtag


FRI FRAGT (PAKKESHOP)

Ved køb over 695 KR.

HURTIG LEVERING

2-4 hverdage

TILFREDSHEDSGARANTI

90 dage